Mucizemyoldaa Merhabayın kızlarr. Oğluşumla 23+3 olduk ama geçen hafta kontrolümüzde unuttum sormaya kilosunu. En son 19 haftalıkken 364 gr ve 24 cm-di. Sizçe şu an kaç gr ve cm. Sizde nasıl gidiyor hamilelik 🍀🌸💙
goktugun_annesiii Mucizemyoldaa 35. Haftamda gitmiştim canım 3 kilo 110 gramdı bugün 37+0 olduk yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek bende merak ediyorum 🥰🙏
goktugun_annesiii Esras88 çok sağol canım benim 🥰 valla yanlış hatırlamıyorsam 2 kiloyu geçikti hep önden gidiyordu benim bebiş ya hala da öyle 1 hafta önde 🤣 zaten biz de zayıf olanı dövüyorlar 🤣🤣🥰
minikkoalammm Esras88 29 da benm 1.260 gramdı 37 de 3.300 gram dendi doğum yaptım 3.140 gram çıktı ve minnacık 2 kilo doğmş gibi biraz da genle alakalı bir durum😊
Esras88 goktugun_annesiii benim ki az ya 29+2 de 1266 çıktı benimki zayıf olacak belli😏 o yüzden sordum zTen sağlıklı olsunlar öncelik tabiki o hayırlısı inşallah💜
goktugun_annesiii Esras88 canım benim hiç takma kafana inan bana kilosu çok olan bebek sağlıklı bebek demek değil zayıf da olsa mühim değil yani eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsun yeter 😘😘🤰
Esras88 goktugun_annesiii ay inşallah tek temennim sağlıklı olması zayıflığı gerçekten öenmlide değil hayırlıısyla grlsin sağlıkla alalım kucaklarımıza 🤲🏻🤲🏻🤲🏻