SayeMom Aysegulsrky hep oldu hala devam edıyorda, enfeksıyon için soruyorsanız idrar tahlili yaptırmakta fayda var
Aysegulsrky SayeMom idrar verdim çok az enfeksiyon var dedi tek kullanımlık antibiyotik verdi ama geçmedi sanki
Mimik Olduu olduuu… normalmis benimki… Hafif sariydi benimki… ama sari akinti enfeksyon belirtisi de olabilir… koyu sari olan, Saglik ocagina git ve idrar ver istersen, sabah icin rahat olsun…
Aysegulsrky Mimik idrar verdim çok az enfeksiyon var dedi tek kullanımlık antibiyotik verdi ama geçmedi sanki, ilk koyuydu simfi açık sarı geliyo normal mi değil mi korkuyorum
ipekveatlas Aysegulsrky benim de aynısı oldu. belirti yoktu idrar verdim az bşsey enfeksiyon cıktı tek seferlik monurol kullandım akıntı hala geçmedi. yanma bisey yok kasıntı da yok ama sanırım enfeksiyon gecmiyor
ipekveatlas Aysegulsrky ya koyudan kastınız nasıl anlamadım yani böyle sarı ama sanki hafif yesile dönüyody rengi
Aysegulsrky ipekveatlas benimde öyle sanki bilmiyorum ya kafam çok karışık. Şuan kaç haftalık bebeğe zararı var mı acaba
ipekveatlas Aysegulsrky suan 21 haftalık olduk 16. haftamda vardı enfeksiyon antibiyotik kullandım gecmedi sanırım tahlil vermedim bidaha. yarın doktora gidicem sorucam doktora size haber veririm isterseniz
ipekveatlas Aysegulsrky canım gittim doktora ben. karnımın altı ağrıuodu enfeksiyondandır dedi cünkü baska bisey görünmedi ultrasonda. idrar verdim tekrar fitil yazcam dedi bebekte bi sıkınyı yok sükür
Aysegulsrky ipekveatlas şükür 🥰 benim daha kalp atışını duymadigin için korktum 6 hftslik daha kese göründü sadece
ipekveatlas Aysegulsrky kan sonuclarımı aldım canım benim kansızlığım sınırda cıktı halbuki cok iyiydi kanım 3 aydan önce simdi bebem beni sömürmüs😂 kan ilacını günde 2 dedi magnezyum günde 2 dedi. bide enfeksiyon cok az dedi akıntım sarı ve koyu hafif uesile dönük olduğu icin fitil yazdı canım. sende coğalırsa şikayetin git doktora