Hasmeftun B123N Amin şükür hersey iyi yolunda ama hem yaşim küçüktü hemde hemen hamile kaldm biraz kötü oldum üzüldüm siz kaç yasindasiniz?
Hasmeftun mercimekanneeesi doğumdan cok korkuyorum ama 3 4 saat sancı cekiym doğum yapayim sonrası rahat ama sezaryen sonrasi çok zormus oyle duydum Allah buradaki herkesjn yardimcisi olsun bizimde içinde ama normal olsun hemen olsun bitsin istiyorum 😂😂
mercimekanneeesi Hasmeftun bende öyle. Abşam sezeryan oldu snrasnda çok sıkıntı yaşadı. Hem ilk dogumum ya istemiyorum bıçak altına yatıym bu yasta. Normal istiyorum bakalm kısmet Allah bilir ne bklyr bizi 😂🙈
B123N Hasmeftun üzülme hiç. Herşey nasibiyle güzeldir. Belki de erken olması senin için eşin için cok daha iyi olacaktır. Ben 26 yaşındayım. 1,5 yıllık evliyim.
Hasmeftun mercimekanneeesi aynen ne olacağı belli olmaz ama normal dogumdan yanayim hamilelikle ilgili pel seyde bilmiyorum burdan bildiğim ogrendigim kadariyla idare ediyorum 😂 detayli ultrason ikili tarama falan hic birsey bilmiyordum hala hic birini yaptırmadım 10 gün sonra detayli ultrason olucak ama ikili üçlü tarama eşim kabul etmedi kafamizsa soru isareti kalmasin diye ama bilmedigim eksik yaptigim cok şey oldu 😄😄😄
Hasmeftun B123N Nasip sağlıkla kucaginiza alın yavrunuzu yuvanizdan huzur mutluluk eksik olmasın inşallah 🥰
prensesannesiiiiiiii Gece uykusuzlugu 🥺 aslında cok uykum var ama hergün 2 de uyanıyorum sabah 6 ya kadar ayaktayım bıktım bu döngüden bebiste kıpır kıpır o uyanık diye mi uyanıyorum acaba