Mimik Gribim ve tum kemikerim sizliyor ama gram uyku yok göz kapaklarimda… Uyumak icin indirdigim aptal bir oyun vardi, onu oyniyayim bari🥲
RumeysaNur34 Kızlar birşey sormak istiyorum hafif adet ağrısı gibi ağrım kasıklarımda ağrıyor biraz 33+3 yalancı sancı falan olabilir mi
Aag06 B123N ilk zamanlar zorluyor atak donemleri cok isyan edici yaa biz 5ay atagini atlattik en son ayyy faciaydi resmen yaaa aglamak istiyordun sabah 5e kadar 4 saat araliksix salladigimi biliyorum ama dedigim gibi alisiyor insan yavastan 😂
B123N Aag06 çocuk bakmak -hele ki bebekk-gerçektende büyük sabır isteyen birşeyy. Uykusu nasıl olacak sütün yetecek mi bir yerıne bsey olacak mı vb. Düşünmekten yoruldum. Yaşayınca daha bi yorulacam galıbaaa 🤪🤪
pusatmom35 Aag06 bu bildiğin benim kocam bazen nöbetten gelir git yatağa yat dizim var derim yatağa yatmaz koltukta uyur o yatağa bensiz girilmiyo dizim biter alır odaya gotürürüm yatarız. Evde olduğunda Zaten bu saate kalmam imkansız telefonu kendi tarafina koyar beni zorla uyutur😂😂
B123N Hasmeftun maşallah. Henüz erken tabi. Hissedersin. Ben 20 haftalıkken hissetmiştim. Sonrasında zaten büyüdü mü her hareketını rahatlıkla hissedebılıyorsun 😍😍
guly1 ayse12211 aaa bu ben🤣 oğlum da geç uyuyp geç kalkıyo sanırım bu günleri doğumdan sonra arayacağız 🥲
Hasmeftun B123N gelsin 20. Hafta artık 😂❤biraz gönülsüz oldu ilk hamileligim ve 5 aydir evliyim hemen hamile kaldm erken diye üzülmüştüm ama nasip simdi de artik bir an önce doğsun istiyorum cok merak ediyorum her kontrolde kalp atisini duydugumda ağlıyorum garip bir his
Merveb46 B123N Kardeşim aklımda olduğu sürece uyku uyumak istemiyorum kendisini kaybedeli 51 gün oldu
mercimekanneeesi B123N eşim geceleri çalışıyor evde tek olyrm genelde TV karşısında uykum gelsn dye çabalyrm. Geç yatınca geç kalkıyrm sersem gibi olyrm gün bitmiş olyr