ayse12211 Kızlar 35+4 günlük hamileyim bebeğim aşırı derece de hareketlendi. Sağ kasığım sürekli ağrıyor. Bi de adet olacakmışım gibi hissediyorum. Ama bi kaç dakika sonra o ağrı geçiyor 🤔
cerenmina ayse12211 1 hafta gerideyim 34+4 üm ama benim de kasikta ağrım var. Pazartesi günü en son oğlum yan bir şekilde kanala girmeye başlamıştı.
prensesafra1_ ayse12211 38+4 üz. Benim kanala inmemişti ama sanırım şimdi indi cunku vajinamın tam üstünde hareketlerinş hissediyorum ve kasıklarım ağrıyoe
Baharozdemir ayse12211 ben de 35+ 3 um iki gün önce sancıyla hast geçirdim ama duzensizmis. Kasılmalarım o kadar sancılı oluyor ki nefesim kesiliyor adım atamyrm ama normal dedi dr um. Adalat kullanıyorum günde 6 tane bakalım hayırlısı ile
Seymaayyy ayse12211 aynı agrılar bendede oluyor bende 36+3 doktorum altan baktı 2 gün önce 1 cm acıklık var dedı ama çocuk kanala ınemedıgını soyledı
Kygll-6 Baharozdemir bende 36+1 oldum aşırı hareketli özellikle ayaklarını bile hissediyorum anlıyorum aşağıda hissediyorum bebeği ama pzartesi gideceğim hareketten dolayı bendede sertleşme ve ağrı yapiyor
Kygll-6 ayse12211 Benimde aynı oluyor cnm aşağıda sürekli ama ağrı da yapıyor doktor hareketlerini takip et dedi ağrın kanaman ve su gelirse gel dedi