ktnzehra49 2 doğum olacak Allah nasip ederse ilki sezaryen oldu ikinciside sezaryen olacak endişelerim çok var korkuyorum 😕😕
Sema065 Merhaba ben de ikinci doğumum olacak kızım 3 buçuk yaşında sezeryan olmuştum şimdi de normal istiyorum 😂🤪 doktor kendisi mi dedi sezeryan diye siz mi karar verdiniz
ktnzehra49 Sema065 benim kızım 19 aylık ilki isteğe bağlı oldu birazcık korkuyodum normal doğumdan bu bebişte devlette doğum yapıcam açıkçası normalden korktuğum için hiç normal doğumu sormadım konuşmadım doktorda bişey söylemedi
annesinin_bebisi Benim de 2. Sezeryanım olacak 10 ocak gün verdi doktorum. Ben de çok endişeleniyorum ilkinde böyle olmamıştım 😪😪
ktnzehra49 annesinin_bebisi ilkinde ne olduğunu bilmiyoruz çok ki çok şükür iyi geçmişti ama bu bebiş hem erken geldi hemde doktoru tanımıyorum ilk defa doğumda görücem korkuyorum
ktnzehra49 Unlukacar 2. sezaryenmiydi ben ilkinde çok şükür rahat geçirdim çabukta ayaklandım ağrım sızım çok şükür ki korktuğum gibi olmadı ama bunda ne biliym bi korku kapladı içimi
Sema065 @ktnzehra49 teşşşekür ederim benim sezeryan çok zor geçti suyum bitmişti onun için aldılar hemen ama çok kötüydü onca şeyi yine çekeceğime normal yapayım bari dedim tabi kendi düşüncem doktor ne der bilmiyorum Rabbim yardımcımız olsun her ikisi de çok zor 😣
ktnzehra49 Sema065 aminnn ama doktorların pek sezaryen sonrası normal doğuma yanaşacağını sanmıyorum özel hastane değilse
Unlukacar ktnzehra49 ilk sezeryanım benimde canım ilkini zaten yaşamışsın hiç kendini doldurma bebeğini kucağına alacaksın onu düşün ❤️
Sema065 @ktnzehra49 Özele gidiyorum ama benim de ümidim yok normale almazlar gibime geliyor Hayırlısı neyse o olsun hepimiz için
nurbeyzakucuksarikaya Benim de 6 Ocak spinal olacak, ilk doğumum. Umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız miniklerimizi. İnanın herkes çok korkuyor.
ktnzehra49 nurbeyzakucuksarikaya aminnn 🤲🏻 ikinci sezaryen çok zor oluyo diye bi kaç kişi var çevremde konuşan ilki gibi olursa çok rahattı benim
ktnzehra49 Unlukacar aynen öyle ama ne biliyim yine bi tedirginlik var ya bende 😕 kızımda da korkuluydum sakinleştirici verdiler bebeği çıkarana kadar ben hiç görmedim temizledikten sonra bana getirdiler uyandım ben öptüm kokladım ağladım 🥰 sonrasında dikişlerim atılırken gülüp konuşuyodum doktorumla hiç acı hissiyat vs yoktu ama o ilk etap biraz korkutucuydu 😕