Unlukacar iremdogu220 ayrıntılı ultason 20. Hafta itibari ile yapılıyor canım 2 Li test de sorun olmayınca 3 lü testti istemiyor genelde doktorlar
Mavi01052018 iremdogu220 Söylediğin tarihte üçlü test yapılıyor en uygun zaman dilimi ayrıntılı ultrasonda 19 hafta itibariyle ama en net sonucu 22 haftada alıyorsun
Ayselosman Ben 21. Haftamdayim bugun girdim detayli ultrasona ikili ve uclu taramalari yaptirmadim 12. Haftada ikili tarama yapiliyor biliyorum ama uclu nezman oluyor bilmiorum
yesimmisey Detaylı ultarason 19-23.haftalar arasında oluyor ben 22.de yaptırmıştım sanırım doktorum da öyle söylemişti. Üçlü test yaptırmadım, doktorum istemedi.
kuzeymomsss yesimmisey ya bazıları da 22. Hafta geç diyor bende internette araştırdığım da 22 hafta daha iyi diyorlar kalbi ile ilgili herşey daha net gözüküyormuş. O yüzden bende 21+6 ya aldım neredeyse 22 haftalık yani 10 ocakta gireceğim kısmetse
SerraveAnnesii Ayrıntılı için en uygun zaman 22.23. Haftalar diye biliyorum😌 ben 23. Haftada yaptırdım bebeğimin her şeyini de çok net görmüştük. 16. Hafta baya erken. 12. Haftada İkili test yaptırmıştım sonuçları güzel çıkınca üçlü yada dörtlü teste gerek kalmadı
SerraveAnnesii iremdogu220 Bilmiyorum ama ayrıntılı ultrason için baya erken hatta ben 21. Haftada gidecektim doktor bana 23 de gelirsen daha net görürüm demişti. Ama siz üçlü testten bahsediyorsanız o galiba 16. Haftalarda yapılıyor doktorunuz daha iyi bilir