sheyda1991 Burcinirak doktorlar normal dediyse kimseyle mukayese etmeyin:) tam kilo alacağı haftalardasınız çünkü şu an siz bile şaşıracaksınız bir sonraki muayenede
Happybsrn Burcinirak benim doktorda bna bebek minyon deyip duruyor ☹️ bizde minyonuz da insan dayıya,amcaya çeker 😂😂😂
Serapmehmet_19 Hmyt16 22+3 de 500 gramdı, şimdi 23 +5 olduk 👼 Boyunu sordum ama doktor bana bebeğin boyu ölçülmez dedi😏
Hmyt16 Serapmehmet_19 nasıl ölçülmez ölçülüyor bana da doktorum söylemedi kilo boy bende sormadım ultrasyon fotosunda baktım
Busra2013 Hmyt16 oyle tabıde bana ıyı geldı eve geldım kaynana cadısı kuveze alırlar nıe ole kucuk dedı sankı 2 haftaya dogurcm daha 10 haftam var
Serapmehmet_19 Hmyt16 orda yazmıyodu da ben sordum oda azarlar bi şekilde bebeğin boyu ölçülmez dedi, kendi doktoruma sorucam haftaya
Happybsrn Burcinirak ay bilmiyorum ya sağlıkla doğsun da kilo önemli değil 😔 erken doğarsa kilo yerinde olmazsa fln offff
DogaCanan Hmyt16 nasipse 2 gün sonra ayrıntılımız var. Sağlıklı haberlerini alalım bebeklerimizin inşallah🙏🏻🙏🏻
blueberyy00 Burcinirak benimki de 22+1 de 450 idi doktor normal dedi ama burdakiler 500-600 lere az diyor biz napalim o zaman 🤦🏻♀️
Happybsrn blueberyy00 benimki de 4 gün geriden geliyo doktor minyon dedi benim de 22 de 448 gram dı 🥴🤣 boyu kaçtı acaba
Burcinirak blueberyy00 aman umursama kimseyi boşver .hamileyken böylr kıyaslarlar doğunca yine kıyaslar benim oğlum böyleydi bilmem benim ki böyle erken yürüdü böyle konuştu.Boşver ne derlerse desinler
blueberyy00 Hmyt16 bana doktor normal dedi zaten haftasıyla uyumlu dedi burdakilere bakarsak ama bizimkiler aç kalmış gibi tamam bir iki hafta onde gidebilir gelişimi ne güzel ama ona rağmen az geldi bana diyorlar ona geriliyorum