Dtfatma 40+2 ile başlatıyorum var mı artıran 😂 sancı yok nişan yok su yok herşey yolunda bazen kendimi hamile bile hissetmiyorum nasıl gelecek bu bebiş söyleyin a dostlar 🥰😂🤔
Aslitemiz Dtfatma bende peşinizden geliyorum 39 haftalıgim iki gündr hafif hafif sancı var ve bebek aşırı derecede hareketli kasılıyor uykumdan uyanıyorum ta artii doğurmak istiyorum yaa yazdan beri hamileyim çok sıkıldım cok
BaharAkarakurt-2010 Dtfatma aynı kaderi paylaşıyoruz 40+2 ne gelen var ne giden yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek ☹️
iremcannn1907 Dtfatma 40+1 ✋😂 ya en çok canımı sıkan şey telefonların susmaması. Herkes arıyor daha doğmadı mı diye. Zaten stresliyim bide onların yaşattığı stres. Annem bile yarım saatte bir mesaj atıyor, arıyor noldu diye. En sonunda tersledim üzüldüm 🙈
Dtfatma BaharAkarakurt-2010 ben de yarın gidicem kontrole 2 günde bir çağırdı doktorum senin nasıl nst falan sancı çıkıyor mu
Fundabshn 39+1 olduk bizde kanala inmedi henüz cumartesi kontrolümüz var bakalım neler olacak hayırlısı 🤲🏻🤗
Dtfatma BaharAkarakurt-2010 hayırlısı olsun bebeklerimiz sağlıklı olsun da çok önemli değil suni veya sezeryan sonuçta hepimiz anne olacağız en güzeli bu 🥰🙏
Fundabshn Eymenikom35 Gayet iyiyim çok şükür fazlasıyla ağırlaştım sadece cuma günü son doktor kontrolüm var eğer gelmezse 3 ocakta suni alıp normal doğum yapacağım inşallah bakalım hayırlısı oğlum birazdan tam 40 hafta olacak ocak ayını bekliyor gibi 🤗😂
Eymenikom35 Fundabshn ayniyiz bende 12dennsonra 40 olcam 2.bebegim sezeryan sonrasi normal olcak insallah doktor haftaya kadar beklicek gelmezse suni sanci vercekmiş insallah kendi gelir ya
Fundabshn Eymenikom35 Ay bende öyle diyorum inşallah kendi gelir ama yılbaşından sonra gelsin bakalım bizede 3 ocak dedi ama belki bekler biraz daha bilmiyorum hayırlısı artık 🤗
Eymenikom35 Fundabshn canim doktora kalsa sürekli gel diyor ben 41 e kadar beklicem gelmezse giderim artik