pusatmom35 Kızlar proplanın elegant somonlusunu aliyorduk 10 kilo ama suan baktım 700 tl yazıyor 10 kilo mama nasıl 700 olur bir kac ay once 450 ye almıştık. Artık o mamayi alamiyicam siz hangi mamaları kullaniyosunuz.
Ezgicck pusatmom35 ben mecburen reflex somonlu kısır maması kullanıyorum mama ayrı kum ayrı zamlandı temmuzda trendline silika kumun 9 lusunu 299 almıştım bu ay 4 lüsünü 314 e aldım
Deletedmom5545 pusatmom35 proplan somon balıklı kısır maması alıyorum Tanıdık olduğu için indirimli aldığım fiyat bile 75 tl 1 kilo 75 tl
Drn34 pusatmom35 royal caninden bahsetmiyorum bile kızlar. 😂 benim kız başka mama yemiyor alıştı. Değiştiremem de zaten mamasını kıyamam ona.
pusatmom35 Ezgicck suan kedim kısır değil bende istiyorum ama olduğum şehirdeki veterinerlere pek guvenemiyorum kucuk yerde yaşıyorum is gereği. Gerçekten herşey cok fazla pahalandi iyi imkanlar sunmak istiyorum kedime herşeyin iyisi olsun diyorum ama fiyatlar böyleyken çok zor
SerraveAnnesii Bizde hep proplanın elegant somonlusunu kullanıyoruz 3 kg olanını alıyoruz ama değiştirmeyi düşünüyoruz bakalım çok pahalandı 🥲kumu da Trendyol’dan kristal kum toplu alıyoruz
pusatmom35 SerraveAnnesii kilosu fazla olunca daha ucuza geliyodu ama 450 ye almıştık en son 10 kiloyu suan 700 ve günden güne artıyor 🤦🏻♀️ bende değiştirmeyi dusunuyorum mecburen
pusatmom35 Fasulyeninannesi1 kedime royal canin almıştım yememisti fiyatı proplandan daha uygunmus ama yine yemezse 😔
SerraveAnnesii pusatmom35 Ama ben korkuyorum daha önce değiştirdim, kedim rahatsızlandı bize bin liraya mâl olmuştu 🥴veteriner mamadan dolayı olduğunu söylemişti 🥺
Fasulyeninannesi1 pusatmom35 valla bizimki artik ya reflex yiyecek ya da royal caninle idare edecek 😁 iki de kopegimiz var onlar ozel mama yiyorlar aylik 1500 onlara gidiyor zaten, kediş biraz tasarruflu olmak zorunda 😁😁😁
pusatmom35 Deletedmom5545 valla içime bi sıkıntı geldi 1 kilo mama 75 nedir ya 1 kilo mamanın canı ne ki hemen bitiyor zaten.
Deletedmom5545 pusatmom35 valla 1 ayda 2 kilo alıyoruz biz anca oluyor 2 yaşında ve 2 aylıktan beri hep proplan yedi Mamasını değiştirmeye kıyamıyorum Arada annemlere gidince royal canin veriyorum yemiyor oda kaliteli Bi mama olmasına rağmen
pusatmom35 Merve171214 en azından bu mamanın fiyatı birazcık daha uygunmus. İçeriği nasıl peki memnun musunuz
Aag06 Oyyy fiyatlara bak meraktan bi girim dedim ay bu kedi beslemek bebekten masrafliymis be anam bunlar hastalansa falan masrafida cok cikiyordur
pusatmom35 Aag06 valla pahaliydi zaten simdi daha da pahalandı cep yakıyo. Hastalansa zaten veteriner de insafsız çıktı mı maaş gidiyo. İç dış paraziti falan evde yapıyorum bende napiyim ağzına bir hap sokacaklar 150 tl istiyolar
Fasulyeninannesi1 Aag06 son veteriner masrafimiz 3500tl idi 2 ayda bir kontrolumuz oluyor vallah yemiyom yediriyom icmiyom iciriyom daha needem 😁
annesinin_beybisi Aag06 ben de meraktan girdim vallaha bu kediler baya şanslıymiş baksana her mamayı da yemiyorlarmis 😃 bir ara kedi sahiplenmeyi düşünmüştüm ama benim bütçeme balık daha uygun olur sanki en azından 5 liralık yemi var bir tek😄
pusatmom35 Deletedmom5545 bende kıyamıyodum mamasını değiştirmeye ama çocuk da geliyo simdi onun masrafları da çıkmaya başladı mecburen
Aag06 pusatmom35 valla allah yardimciniz olsun sonucta oda bi can en iyisini vermek yalmak istiyorsunuz evlat gibi oluyor verilmiyor atilmiyor ama zor yaaa bakimi masrafi cidden sabir isi bravo size ben yapamazdim asla 😂
tugce3401 Golosi marka mama kullanıyorum ben, 7bucuk kilosu 300 lira civarında. İçerik olarak çok araştırarak aldım. Tavsiye ederim
Deletedmom5545 pusatmom35 aynen öyle olunca yapacak Bi şey yok tabi ki 80 90i görürse bence farklı Bi mama aramayan başlarım artık