Livaninannesi HGulsah tabiki sessiz kalmadım kaç yaşına gelmişim çocuğumun önünden bni azarlayamaz tepkimi koydum
Bktbll Minisomini canım ben sezaryana alındım bazı durumlardan dolayı normal bekliyorduk ben memnun kaldım cok ilgililerdi hiç bir sorun yasamadım
Cerenayd Livaninannesi 28inde benimde randevum var eger saatlerimiz uyuyorsa bende bakarim o sira çocuğuna benimde iki yasinda oglum var ben babaannesine bırakıyorum
Rueemeysa Gulcandnrts Bende 35.haftamdayım özlem gündüze buldukça randevu ona gidiyorum bence iyi bi doktor ne kadar kilo boy söylemese ultrason kağıdı vermese de
Rueemeysa Gulcandnrts orası öyle tabi ama seviyorum Özlem hanımı yani hakkıyla yapıyor yine de işini ekranı bana çeviriyor her şeyini gösteriyor bebeğimin cinsiyeti de onla beraber öğrenmiştik 😃
Emineyildirim06- mom3516 ben fatma salihe be necati beye gidiyorum hangisine randevu ayarlayabilirsem
ceylann18 boncugum_070 doçent diye biliyorum galiba özel yazaneside varmış 182 den deneyin yoksa sabah erken giderseniz alabilirsiniz diye biliyorum