Gulcandnrts Livaninannesi randevum seninle aynı gün olsaydı sen içerdeyken ben oyalardim demek istedim cnm yoksa zaten kimsenin sorumluluğunu üstlenmek kolay değil heleki bu devirde 👏
Livaninannesi Gulcandnrts Anladim canm zaten zaten sorun içeri girdiremiyorum dışarda koşmak istiyor bnmde aklım kalıyor bı giriyo bı çıkıyor ona kızıyorlar
Burcu_akbb Gulcandnrts şans diyelim ama -%90 almıyor Kardeşimle gidiyoruz onada vermiyorlar kşme sorsam herks aynı
Gulcandnrts Burcu_akbb ben genelde acilden alıyorum ultrasonlarimi ama polikinlikte de aldım bilmem şans demekki 😂😍
Emineyildirim06- Gulcandnrts ben de keciorendeyim, sehir hastanesine ve sanatoryum hastanesine kontrollere gidiyorum. 34+3 haftaligiz
tgc-clk Jeatimo sabah 8 bucukta oradan randevu alinca ne kadar sure bekletiyorlar. Yani muayneye ortalma kacta giriyorsunuz?
Jeatimo tgc-clk 2 seferdir boykot sistem bozukluğu vb nedenlerle 11bucuk gibi sıra ama geliyor ondan önce 10 10 buçuk arası bitiyordu
Emineyildirim06- Gulcandnrts siz kac haftaliksiniz, ben dogum icin orayi düşünüyorum ama uzaklığı korkutuyor beni 😅
Gulcandnrts Emineyildirim06- ben daha 8 im doğum için daha çok yorum duydum şehir Hastanesi’ne güzel diye uzak da olsa önemli olan temizlik güven 😍
Bilgeblt Necati hocaya gidiyorum vede çok memnunum yalnız maalesef ultrason kagıdı vermiyorlar 🥳 ama gercekten ilgililer