sessiz_oyuncu Reisezg daha çok erken ve çok dönecek. Benim o haftalarda baş gelişti 31 de ayakları aşağıdaydı şuan 34 haftalk olucam dönmüştür belkide. Üstelik sezeryandan bu kadar korkmayın akışına bırakın sadece bebeğinize sağlıckla kavuşak olmanın hayalini kurun. Doğumun şekli önemli olmasn canm kendini rahatlat 🥰
Algorab Reisezg Degisiyor diye biliyorum,bende 29 haftamda makat pozisyonunda oldugunu ogrendim.Dr dogum yaklasinca döner dedi bana.Ama yine de buralarda olayim,bakalim ne diycekler tecrübeli olanlar 🙂
AyazAdamom Reisezg evet evet daha çok döner alanı gayet geniş daha dur bakalım. 28 de benimde makattı şuan baş üstü duruyor 32 yiz suan
Tazeanne0134 Reisezg korkma canım ama benim oğlum 29+6 da dönmüştü kaldı ki son zamanlarda bile dönen oluyormuş korkma sağlıkla al bebeğini kucağına
Beyzanuraslan Reisezg son ana kadar değişiyor canım birebir yaşadım. 35.haftada makattı 37 de normal baş aşağıydı 39 da makattı ve sezeryan oldum yani son ana kadar değişiyor nasip o yüzden kendini çok şartlama doğum konusunda ben hep normal isterdim neler yaptım normal olsun diye ama olmadı şöyle düşün eninde sonunda kavuşacaksın yavruna sağlıklı kavuşun yeter 🥰🤲🏻
SdaSglm Haftada döndü canım daha vakit var ama istersen yatarken beline yastık koy bacakları yukarıda tut ben öyle yapmıştım. 35e doğru karın da büyünce o tarz dönmesi için hareketleri pek yapacak halin kalmıyor çünkü.