Der Gulcin98 kilosu çok iyi doğmuş benim bebeğim 34haftada 1920 dogdu şuan 13 aylık Allah sana da sağsağlim kucağına almak nasip etsin inşallah
Prenstalha Gulcin98 Allahım sağlıcakla evinize dönmenizi nasip etsin inşallah Rabbim kuzucuğa şifa versin
Gulcin98 Sahnazyasar haftasonu olduğu için doktorlar bilgi vermiyor ama en son durumu şuan için riskli değil demişlerdi pazartesi olmasını bekliyorum bende haber almak için 😔
ozge07070 Gulcin98 rabbim şifa versin inşallah minik meleğe inşallah en kısa zamanda toparlar canım benim 🙏🏻♥️
Sahnazyasar Gulcin98 allahtan ümit kesilmez bu senin sınavındır inşAllah kavuşursun meleğine Allah şifasını versin 🤲🏻💗
Gulcin98 kivirciginannesi beyin kanaması geçirmiş geçen hafta hasar bırakıp bırakmadığı büyüdüğü zaman belli olurmuş 1 2 yaşlarında ama hiç birşey olmayadabilirmiş yine de durumu iyi şükür ❤️
DamlaAli Gulcin98 bol bol “ya kaviyy” ve “ya mübdi” zikiri çek. Özellikle bebeğin yanına gittiğinde. Bebeğe doğru çek. İnşallah bebeğinle sağ salim atlatırsınız bu süreci