DnzDrn Rabbim bebeğinizi alıp evinize götürmeyi nasib etsin inşallah 🙏🙏 Sağ salim kucağınıza kavuşsun minik kuzu 🧿🙏🙏
Gulcin98 Mehgiz maşallah bana da nasip olsun inşallah 🥰 üzülmemeye çalışıyorum çünkü gerçekten hissediyorlar ama benim bebeğimin kalbinde sıkıntı var o tedirgin ediyor ama inşallah bende inanıyorum kucağıma alıcam sağlığına kavuşsun da inşallah ❤️
Funday35 Gulcin98 Ah kuzum sende çok zor şeyler yaşamışsın seni çok iyi anlıyorum hikayelerimiz benzer seninle Allah’ım kucağını boş bırakmasın inşallah 🤲 ❤️Amin çok sağol duaların için bebeğin için dua edicem bebeğinin ismi nedir
BesteKc Gulcin98 ah canım benim yaa, yine haftasona göre kilosu baya çokmuş. Buna da şükür diyelim. İnstagramda #24weeker #25weeker yazarak bu durumu yaşayan diğer aileleri bulabilirsiniz, çok iyileşen evlat var. Belki onlara bakıp moral bulursunuz 🧡🧡
Boncugummmm Funday35 anladım canm perinatolji doktoru atmadım dikişinzi. Şimdiki dikişin nasl katından atılan varmış birde
Funday35 Boncugummmm Prf doktor attı canım evet karından 4 tane delikten rahimi Altan değilde üstten dikiliyor bu şekilde
Boncugummmm Gulcin98 rabbim sag saglim kavuşmanızı nasip etsin canım🤲 ilk başta bilseler keşke. Başa gelecegi varmış
Merycrayyy Gulcin98 bende 3 gün önce 25+1 de doğum yaptım. Benim kızımda küvezde. Rabbim herkese de ikimizede sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah kuzum hiç üzülme moralini yüksek tutmaya çalış bende öyle yapıyorum. 🙏🏻❤️
Aymilanin_kardesi Merycrayyy canım sizi de rabbim biran önce kavuştursun senin ve bebeğin nasıl iyi mi
babylion123 Merycrayyy çok geçmiş olsun bende gelişimi 26. Haftaya uyumluydu doğum yaptım şu an nasıl ?
Sevilllllllllllllllllllll Gulcin98 bizede öyle dendi 40 gün sonra annesi yanına alındı 1 hafta beraber kaldılar sonra emiyor anne ile sorun yok die cikarildiq
AnnelikHayali Gulcin98 Rabbim minik bebeğini sana bağışlasın inşallah güzel anne. 🙏🏻Hep iyi haberlerini alın. Tez zamanda kavuşun.
Aymilanin_kardesi Gulcin98 canım inşallah daha iyi olur rabbim biran önce kavuştursun sizi şuan nasıl iyi mi hergun görmeye gidiyor musun?
Gulcin98 Aymilanin_kardesi hastane sadece haftada 1 kere görmeye izin veriyor perşembe günü saat 10.30 da onun dışında göremiyoruz
Merycrayyy Aymilanin_kardesi allah razı olsun sağolun. Bebeğimin durumu kritik ama iyi olacak inşallah şu an görmeye gidiyorum bol bol dua edin 🙏🏻❤️
Aymilanin_kardesi Merycrayyy rabbim bol şifa versin hemen kucağına gelsin inşallah bol bol konuş sev onu sana gelmek için daha çok Cabalar
Merycrayyy Aymilanin_kardesi öyle yapacağım dualarınız içinde çok sağolun rabbim ayağınıza taş gözünüze yaş değdirmesin 🙏🏻❤️