Reisezg ilk 3 gün damla damla sarı sut geliyor klostrum denilen en şifalı sut onu elle sağanak kaşıkla bebeğe verin yada emzirin pompa ile ziyan etmeyin o cok gelen bir sut değil çünkü. Benim iki doğumunda da o fosur fosur gelen sut 3.gun geliyor. genellikle banyo yatıp 2 saat güzelce uyuduğumda göğüs taş gibi oluyor ve agri ile uyanıyorum ondan snra sut geliyorntabi fosur fosur dediğimde 20-30 cc geliyor ozaten bebeğe yetiyor bebek geliştikçe sut artıyor ilk günden 100 150 cc sut beklemeyin🤣 bol emzirirseniz sut 10.gun max seviyeye ulaşıyor gerisi qllah kerim emzir gitsin. oyuzden ben hastanede hep emzirdim ekstra ac kalıyor fiyr mama yapıp bebek memeyi emerken bebeğin ağız kenarından mama damlattim siringa ile bebek surekli meme çeksin sutum gelsin hemde ac kalmasın hemde biberona alismasin diye. iyi ki öyle yapmışım ilk kızımda biberonla verdik sonuc eziyeti bir emzirme süreci meme reddi ve 3.aydan itibaren hep mama. bu dogumda tecrübeli davrandım umarım sizde en uygun dgru yöntemi bulup uygulqrsiniz❤hayii olsjn