Muriahmet Rezene çayı iç arkadaşım istedigin kadar zararı yok hatta bebegide sakinleştirir gaz giderici vede sütte yapar şifa olsun inşaALLAH 🤲🏼
Lulikli Gonul_enes demekki yapın öyle canım yapıcak bir şey yok. Her şeyi denemişsin olmuyorsa o da bünye meselesi allahtan sen kendini biliyorsun bebeğine en faydalı nasıl olacağını da sen bilirsin en iyi
Gonul_enes mucizegebelik6 ne bilim ya oyle dillendirmedim de hep oyle ilk 2 hafta cok guzel sonra 20 30 cc
mucizegebelik6 Gonul_enes duşta göğüsune fıskiye tut kanalların acilsin tekrar. Bide ara öğünlerini sık yap
denizvebulut Gonul_enes Öncelikle stress yapmayın bu konuyu kendinize en büyük etken bu. Fırsat buldukça uyuyup sakın kalmalisiniz. Hem dünyanın sonu değil ya hic emmeden sadece mama ile büyüyen o kadar çocuk var ki.
Gonul_enes denizvebulut her firsatta uyumak dinlenmek zor, 3 cocuk olunca😊 yapim bu demekki,zaten 3 bebemede mama verdim veriyoeum hala, demekki bunyem bu benim yazik bana yaaaa😑
denizvebulut Gonul_enes benimde oğlum 3 yaşında hala devam sütü kullaniyoruz, doğduğundan bir yaşına kadar da mama+meme devam ettik. Dediğim gibi hiç yok değil ya sütünüz buna da şükür. Mümkün oldukça emzirin yetmediği yerde mama vermek de dünyanın sonu değil.
Gonul_enes mucizegebelik6 deniyorum arkadasim ama sanirim biyolojil bi durum benimki anneminde azmisz ben ve kardesimde az emmis, napayim bi damlada olsa emsin 20 cc 30 cc bile olsa😔
Gonul_enes denizvebulut yanii en azindan sag gogsum gibi kurumadi, 20cc 30 cc yle avunuyorum, zaten en basindan beri hep mama veriyorum yuzde 80 mamayla besleniyor ,napalim olmuyor
Chucky9 Gonul_enes tam olarak benn. Sürekli bişeyler yiyip içiyorum sağ göğsümden umudu kestim sol göğsüm de yetmiyor mama takviyesi yapıyorum. Humana,rezene,bulgur, soğan ne duysam yiyorum.
Gonul_enes Chucky9 bende oyleyim sag gogsum zaten kurudu sut yok emmiyor da onu, mama zsten hep veriyorum yuzde 80 mamayla besleniyor, bende 1 damlada olsa sutumu alsinim derdindeyim yoksa onu doyurcak sut yok bende malesef😔