Durubebegim Merve2234 valla bana gelen herşeyi yapıyor camları siliyor duvarları mutfak dolaplarını iç dış siliyor gardropun içini siliyor perdeleri takıyor nevresimlerimi değişiyor varsa ütü yapıyor banyo tuvaletleri yıkayıp temizlik bezlerini en son toparlayıp çıkıyor 🤷♀️
Asyaveannesi36 Merve2234 ben armut.comdan çağırıyorum kurumsal ve oyalanamıyor cam, kapı, perdeleri yıkıyor koltuk bile siliyor ama ben yıkatıyorum zaten nevresim değişiyor ütü yapıyor kaç saatliğine geldiyse ben söylüyorum o yapıyor geçen hafta da aldım çok da memnun kaldım
iremss Merve2234 cam kapı silme, evi komple sil süpür, toz al, 2 banyo komple temzlk, mutfak dolapları temizlik anca bunları yapıyor anca yetşiyo 🤷🏼♀️ Koltk silme falan olcaksa atıyorm kapılar o hafta silinmiyor gibi işleri dönüşümlü planlıyorz
Aag06 Durubebegim ulan evin kac arti kac bunlarin hepsini kac saatte yapip yetistiriyor 😂😂 tuebomu taktiniz kadina naptiniz ben bunlarin hepsini sabah 8de baslasam aksam 11e cikarim evden 😂
Seminay Durubebegim dolap içine giren ilk defa duydum bana dolap içi için iki gün gelirim diyor tek güne yapıyorsa bunu yüzeysel yapıp geçiyordur mümkünmü yani
Durubebegim Aag06 evim 2+1 sabah 8 gelip akşam 6:30 falan çıkıyor eli çok yatkın😁 atom karınca gibi valla maşallahı var ve çok temiz biri🥰
Asyaayaz1 Benim eşimin yengesi gidiyor camları siliyormuş evi silip süpürüyor toz alma işleri banyo WC falan yıkıyor o kadar ..
Mihriballim Cam kapı mutfak dolapları gardrobun içi dışı üstü siliniyor nevresim değişiyor perdeleri yıkayıp asıyor banyo tuvalet yıkanıyor koltuklari siliyor en son süpürüp silip toz alıp etrafı toparlayıp çıkıyor çöpleri vs de giderken atıyor bazen baza altlarına da giriyorlar düzeltmek için istersem.
Fundabshn Asyaveannesi36 Saati kaç para acaba birde hangi semttesiniz nerelere geliyor ve kaç kişi öğrenebilir miyim ?
Asyaveannesi36 Merve2234 istediğin herşeyi yapıyor canım yemek dahil ben yaptırmadım ama herkesin elinin lezzeti bir değil
Fundabshn Merve2234 Bugün çağırdım canım valla öncelikle camları sildi sonrasında koltukları sildi toz aldı, mutfak dolaplarına girişti, banyoyu cifledi güzelce temizledi, sonrasında tüm eşyaları çekerek evi bi güzel süpürdü sildi ve gitti 2+1 eve 200 tl verdim 🤗💐
annesinin_beybisi Fundabshn valla koltuk silme işi hepsinden yorucu ben kendi koltuklarımı siliyorum iki üç gün kollarım ağrıyor gerçekten az paraya çok iş yapıyorlar bence 😁
Durubebegim Seminay yani herkesin temizlik yapma kuralı farklı benim iki evim var mesala biri memlekette biri İstanbul’da memleketteki de kadın gelince asla dolap içlerine girmez onları Birgün öncesinde benim yapmamı ister o sadece yüzeysel yapar ama İstanbul’daki dediğim gibi yani 🥰 sadece ev işlerinde değilmher konuda yardımcı olur bana mesela arabası var çocuklarımı o okula götürür servis yerine 😊
Annenaz Seminay benim çağırdığımda dolap içine girmiyor açmıyor bile. Bi ara başkasını çağırmıştık o giriyordu ama eli çok ağırdı
Asyaveannesi36 Fundabshn ben İstanbul Beylikdüzü’n de oturuyorum uygulamayı indirip sizin çevrenizde varmı bakabilirsiniz oda sayısı ve çalışacağı saate göre değişiyor fiyatı ben 8 saat alıyorum evim 3+1 2 banyolu 300 TL