Esmaa40 İkinci defa sezeryan olan anneler, ikinci sezeryaniniz nasıl geçti? Daha mı kolay oldu yoksa dahami zor geçti, ağrı olarak nasildii? Hepinize şimdiden çok teşekkür ederim ❤️
Ebrul Esmaa40 ben ilk sezeryanıma göre daha rahattım ve daha rahat kalktım ilk biraz zorlanmıştım kalkıp otururken ama ikinci daha tecrübeli olduğun için daha temkinli ve iyi geciyo bence
Elifgoktug1 Esmaa40 bende çok merak ediyorum herkes doğum sayısı arttıkça ağrı daha ağır geciyo vs diyor korkuyorum 😔
Sulegorkemakyol Esmaa40 48 gün önce 2 sezeryanımı oldum benim biraz ciddi sıkıntılar olmasına ragmen ilk sezeryanla aynı oldu sıkıntılarım olmasaydı daha rahat geçicekti demekki ( benim iç karın kaslarım ve dokularda incelme olmuş bundan dolayı iç dikişi çok fazla oldu birde 1 hafta o halimle günde 7 defa hastameye gittim geldim kendim kullanmak zorunda kaldım birde dahada zor oldu benim için )
Esmaa40 Ebrul demii ya sonuçta insan ikincide neyi nasıl yapması gerekeni daha iyi biliyor bende kendimi öyle motive ediyorum 😁
Esmaa40 Elifgoktug1 Ya bende tedirginlik değilde merak var, ilk sezaryen im Ve sonrası çok güzel geçmişti, inşallah buda öyle olur
Semagulsevn 2 hfta snra yasacağım buraya yazarim Insallh bnde cok korkuyorum basima geleceklerden haberdarim😪insallh guzel geçer
Esmaa40 Semagulsevn ah ne guzel bebeğinize kavusmaniza çok az kalmış 😍😍, korkmayın inşallah çok kolay geçecektir 🤲🏻, buraya yorumunuzu bekliyorum 🥰
Esmaa40 Sulegorkemakyol Ahh çok geçmiş olsun, anladim evet muhtemelen sıkıntılarınız olmasaydı çok daha rahat geçerdi, benim ilk sezeryanim çok rahat geçmişti inşallah bu da öyle olur..
Elifgoktug1 Esmaa40 ah işte benim genelde korktum israr etmelerine rağmen genel istedim tansiyonum yüksekti panik oldum stresle daha çok çıkar diye hala da korkuyorum spinalden özellikle ellerin baglanmasi beni çok tedirgin ediyor ya benim genel olması rağmen narkoz vermeden yaptılar el bağlama ve bedeni silme işlemini bian hatta öyle korktum kid edim beni herhalde canlı canlı kesecekler psikolojim daha en basta çökmüştü🤦♀️ şimdi yine mecburi sezaryen olcam tansiyonum oynuyor yine bu sefer spinal istiyorum ama aşırı korkuyorum 😫
Esmaa40 Elifgoktug1 ayy canım bu zamana kadar hiç genel anestezi almadım ama sezeryanda spinal olanlarin geneli (bende dahil) hiç zorlanmadiklsrini söylüyorlar. Hem şöyle düşün bebeğini doğar doğmaz göreceksin, temas edebilceksin, odana çıkar çıkmaz bebeğini emzirebileceksin 🥰
Ryhnmhmtuna Benim de 2. Sezeryan olcak daha var aslında da şimdiden stresliyim valla inşallah rahat geçer 🙏 ilk doğumda sütüm zor gelmişti bebek hemen tutmamıştı bunda acaba çabuk gelir mi bebeğimin sarılık olmasını istemem yanıma elektrikli göğüs pompasını da alıp sağmayı düşünüyorum hoşaf falan filan herşeyi yapcam 2. Sezeryan olanlar sütünüz hemen geldi mi acaba