Bsr-12 Merveofs ne zarari olabir allah askina sadece pozisyonlarina dikkat et hamileyiz biz hasta degil o kdr kasnayin kndinizi az oncede bi yorum okudum dr tavuk yeme yiceksen köy tavugu ye demis bunu yapmayin ya kendinize bizede🙃🙃
Burcin1210 Merveofs Devam etmeniz en iyisi gebeliğinizi söleyim daha hassas davransın canınız acıdığında kasılma hissederseniz söleyin dinlenin öle devam etsin işleme hassasiyet arttığı için can acısı fazla olabilir
Serapp11 Merveofs bana kuaförüm sen hamile kalınca gel ben güzel şekilde alırım demişti ama ben yinede doktoruma sordum ve doktorum yasakladı canım yine tabi senin tercihin
bykarakan Merveofs bende her zaman yaptırdım size yakın 5+4 de de yaptırdım 35. haftanın sonunda da 36 da doğurdum zaten 😅
iremcannn1907 Merveofs canım tüy dökücü sakın kullanma. Enfeksiyon yapabiliyor kimyasal olduğu için. Ben ağda yaptırıyorum hatta 38. Haftada yaptırdım en son. Senin haftan erken daha bence bi sakıncası olmaz diye düşünüyorum ama yine bi danış doktoruna istersen