Cemreninannesiii Devlet hastanesinde randevu bulmak neredeyse imkansız. Detaylı ultrason için özellerden fiyat alanlar yazabilir mi?
Asyaveannesi36 Cemreninannesiii ben özel muayenehanesine gittim doktorun 800 tlydi maalesef devlette randevu bulmak çok zor bulsan da burdan duyduklarıma göre çok ilgili değiller evet bebek iyi tamam deyip gönderiliyormuş
Sweetbabyy Asyaveannesi36 Alev hanımın çzel muaynanesi mi var ? Ben baştan beri alev hanıma gidiyorum tabii özel gibi değil ama bilgi veriyor
Sweetbabyy Cemreninannesiii Eşim hastanede çalışıyor doktoru tanıyor oyüzden sorum olmuyor evimde hastaneye 10 sk uzaklıkta olduğu için burayı tercih ettim
SevilayAkgz_27 miranmiran1306 memnun kaldınız mı bide gittiğiniz doktor perinatolojimi yoksa radyoloji uzmanı mıydı ?
SevilayAkgz_27 Mikmikbuk memnun kaldınız mı bide gittiğiniz doktor perinatolojimi yoksa radyoloji uzmanı mıydı ?
Sweetbabyy Asyaveannesi36 He anladım devlette çalışan doktorların özel muayene açmaları yasak oyüzden şaşırdım
SevilayAkgz_27 AnsZey memnun kaldınız mı bide gittiğiniz doktor perinatolojimi yoksa radyoloji uzmanı mıydı ?
mommyciks Bezmialem Vakıf üniversitei hastanesi 600 TL prof Dr Mehmet Serdar kütük Perinatoloji uzmanlik alanı