ipekveannesi Ebru_3804 Verilmiş sadakanız varmışta kurtulmuşsunuz o adamdan. Hayırlısıyla kucağınıza alın. Rabbim evlatlarınıza uzun ömürler versin ♥️
Meleq 2cocuk1anne45 benim kardeşim olmadığı için çok çocuk istiyorum🙈eşim de 5 kardeş olduğu için az..1 oğlumuz var ikinci yolda nasipse..aramızda kalsın bu da erkek olsun istiyorum ki üçüncü çocuk için kız bahanem olsun🥰
Hafize3536 Ben 35 yaşındayım ilk hamileliğim 13 haftadıyız allah nasip ederse oğlumuz olucak dedi doktor ama emin deilmiş böylede bir durum var tabi sağlıklı olsunda erkek kız farketmez allah isteyen herkese nasip etsin. İnşallah ❤️
Eliffefee kiraz_zeynep benim bebeğimi 2ay kadr emzrdm 11 aylıkken bıraktırdım evet brıaz zor oldu her kalktğnda bazen biberon ile su verdm bazen mama bazen emzığnı geri verdm o şekılde alıştırdm çok şükür bıraktı ama iki üç farklı doktr bana emzırmemi söyledi ben çevre baskısı yüzünden bıraktrdm resmn sonra çok pişman oldum tabi anne sütü gbısı yok hepımz sağlıkla alalım kucaklarmıza ❤️🤲
Tugbaa2937 GamzeBalcDemircan yaaa hadiii beni en en en iyi sen anlarsın nasıl zorlamasin ki çocuklar küçük istekleri bitmiyor. Sürekli peşlerinde olmak zorundasın. Büyüğü 1 sınıfa gidiyor seninde öyledir büyük ihtimal ders filan başında oturman lazım bugün benim doktor muayenem vardı. Vajinanın kemiği o kadar ağrıyor ki karnım sürekli gergin ama doktor normal diyor. Hakkı çünkü hep ayaktayız Allah yardımcın olsun. Hayırlısı ile doğsun benimkide 34+5 günlük suan
GamzeBalcDemircan Tugbaa2937 Aynen büyük 1. Sinif babamiz odevlerle hic ilgilenmez oda bende kucuk cok cok hareketli esim 10 cocuga bedel benimde karnim çok sertlesiyr ve cok zor yuruyrm korkuyrm oyuzden sanki erken dogurcam gibi
aysegul-16 canbabacan masallah allah uzun omurler versin rabbim hayirliysa evladinida kucagina almayi nasip etsin insallah
thetkc Esay_50 Aralarında yaş farkı var mı seninkilerde 🥰 benim oğlum 3.5 kızım 2 bakalım bu minnak da Mart ta doğucak 🍀🥰