meri9988 Merhabalar arkadaşlar tansiyonum 89.58 6 haftalik hamileyim ama kendimi cok iyi hiss ediyorum doktora henuz gitmedim cocuga bi sey yaparmi tansiyonuj dusmesi 🥺🥺🥺
Fatmanur99 meri9988 canım bende aynı sebepten gitmiştim doktor endişe edecek bi şey yok dedi tansiyon düşüklüğünden bi şey olmaz yüksek olması problem olur demişti baş ağrım vardı sadece parol içebilirsin dedi onun içinde
ipekveatlas hayır hamilelikte çoğu zaman tansiyon düşüklüğü yaşanabilir ama eğer kendinizi kötü hissetmeye başlarsanız bayılma vs olmaması adına tuzlu biseyler yiyebilirsiniz. yüksek tansiyondan çok çok daha iyidir doktorlar hamilelikte düşük tansiyonu normal bulup, yüksek tansiyonu hiç sevmezler kendimden biliyorum🥺
meri9988 Fatmanur99 Çok teşekkür ederim icimi rahatlatdiz 🥺 yaaa bu akrabalar beni hasta yapcak hepisi bana doktor olmus ay cocuga bir sey olur ay kendin Boyle olcan
meri9988 Fatmanur99 Allah razi olsun canım oyle rahatladım sanki dünyalar benim oldu cok korkuyordim 🥺icim icimi yiyodu iyiki varsiz
ElifT816 Bana da birşey olmaz dedi. Ayaklarını uzat dinlen, bol sıvı tüket, yanında tuzlu kraker falan bulundur. Yüksek tansiyon riskli. Düşük tansiyon normal. Damarların falan genişliyor. Değişik değişik şeyler oluyor vücutta :)