Vildan-E Ceren_01 merhaba, bende 23.haftadayım bu hafta gerçekten böyle sürekli birşeyler yemek istiyorum bende 10 kilo aldım 🤦♀️
gamzeli27 Ceren_01 Ayyy maşallah bende 9 haftalık hamileyim nolur şu yeme isteğinden azıcık bana gönderir misiiiinnn..?🥺
Filizz123 Ceren_01 miğdem dolmuyomuş gibi sürekli açıkıyorum yaa halbuki normal zamanda bu kdr yesem migde agrısından duramam yaa 30. Haftamdayım 9 kilo almışım
dugmeannesi Ceren_01 şeker yuklemesi yaptırdım bı sorun çıkmadı çok şükür ben ayına haftasına göre normal ilerliyomusum . 😁 Doktorum en fazla 15 kilo koydu hedef en fazla 15 al dedi 😁 valla Mart’ta doğum var soryy doktor diyecem bu gidişle zor 😁
Ceren_01 yunusemreninannesiii şeker yüklemesi yaptırdın mı ben daha yapmadım olmayadabilir canım hamilelik sonuçta yediğin an acıkıyorsun
Nrcn93 Ceren_01 kndini tut bnce canım 39 hftligm 26 kilo aldm göbeğim hariç heryerm çatladı harita gbiyim senn gibi durduramyrm bnde kndimi bilsem böle olcagini kndimi tutardim
Ceren_01 Nrcn93 ya yemekten kalkar kalkmaz karnım gurulduyor hamilelikte kendini tutmak çok zor ya napalım doğurunca veririz insallah
Deletedmom_1 Ceren_01 aaa aynıyız 23+2 tam 8kilo aldım bende öyleyim ama durdurmam lazım kendimi doktorum fazla almışsın dedi🥲🥲🥲