Elzemmmi Selam bayanlar 15+5 haftalığız bı gün doktor %99 erkek birdahaki hafta yine gel yine bakalım emin olalım dedi :))) Çok merak ediyorum 16 haftadan sonra erkek denip Koza dönen oldumu😂
Elvnttkn Elzemmmi 13te erkek denildi. Emin olmak için iki hafta baktı ama göremedi bacak arasını 17 de %100 kız dedi başka bi doktora daha gittim oda kız dedi 🥰🥰❤️
Tazeanne0134 Elzemmmi valla canım bize 16+6 da %80 kıza benziyor demişti sonra detaylıya gidince erkek olduğunu gördük
Elzemmmi Bsrgrss Başta sağlıklı olması dileğiyle kız olucak diye düşünüyorduk ama görmemiz gerekeni gördük 😂
Rezan_korkmaz Elvnttkn bizede 14 haftaya kadar erkek dien doktorum geçen hafta kız olduğunu söyledi yarına tekrar kontrole gidiyom bakalım değişcekmi cinsiyetimizz🤔🐾
Elvnttkn Rezan_korkmaz bende 18+1 deyim sizinle aynı bende merak ediyorum değişecek mi tekrar bi şüphe yok değil içimde ilk erkek dediği için haberleşeliö merak ettim sizi de😂❤️
Elzemmmi Rezan_korkmaz Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah 😍Benim 3. Gebelik 5 ve 6 yaşında 2 oğlum var 3. Kız olsun çok istiyorduk 😍 Bu gün doktor yüzde99 erkek dedi Tabiki üzülmedim hayırlı ve sağlıklı olsun en önemlisi🥰 Ama merak işte acabaa mı diyorum aklımdan😂
Rezan_korkmaz Elzemmmi Allah bağışlasın canım Tabiki öncelikle sağlıklı olması benimde 5 yaşında bir kızım var gönül isterki birde oğlum olsun inşallah bir kız bir erkek 🤗🥰
Elife_mn Allah bilir ama değişmiyor genellikle doktor bana 12. Haftada erkek dedi ve 22 . haftadayız değişmedi