Brvndkm Daha önce iki kürtajım var şimdi 11 haftalığım en son 9.haftada doktora gittim benim hiç belirtim yok ve ben korkuyorum hep ya kalp atışı durursa ya durmuşsa diye diye kafayı yiyeceğim
Gulsurmeli Brvndkm Allah’ın izniyle hiçbirşey olmaz belki de belirtisiz geçireceksiniz gebeliğinizi. Dualarım sizinle.. ✨🤍
Bsr-12 Brvndkm benim de ilk bebegim oyle olmustu simdi her kontrole gidisimde tansiyonum düsüyor korkudan alkahin izni ile güzel düsünelim güzel olsun
Gulsurmeli Brvndkm Çok normal önceki deneyimlerinizden dolayı ama öyle düşünmeyin kötüyü çağırmayın ne gelirse Allah’tan. İnşAllah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız. 🤍
Bsr-12 Brvndkm hayirrr hayir adla oyle düsünmeyinn cokk guzel olucak allahin izliyle cokk haklisin biliyorum nasil bi duygu ama önünüzde uzun bi zamn var bu seklde devam edemeyiz bebegede stres allahim saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsin insallah❤️
sevo_asc Brvndkm benimde öyle bende çok korkuyorum hiç kürtaj falan olmadım düşükte olmadı çok şükür ama belirtim kasık ağrısı bel bel ağrısı arada olan göğüs şişliği dışında bişey yok çok korkuyorum bende yarın ikil testimiz var görüceğiZ minnoşumuzu umarım iyidir dua edin sizlerde 🙏
Brvndkm sevo_asc Allah yardımcınız olsun birimde ikili testimiz haftaya gitmeyi düşünüyorum ama korkuyorum Allah yardımcımız olsun
gamzeli27 Anne karnında bebeğin kalp atışı durursa bizde ne gibi belirtiler olur ki..?🤷🏻♀️ 9 haftalık hamileyim en son 2 hafta önce doktora gittim herşey güzeldi maşallah ama şimdi bu postu okuyunca aklıma takıldı .
gamzeli27 Bsr-12 Dimi çok teşekkür ederim kafam kurcalanmıştı ama içim rahatladı şuan Hiçbir problem yok çok şükür ❤️ Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah 🤲