Fdnlkmn rabbim sağlıklı şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah 🤲🏻 Başka insan kesesi var mı bebek içinde mi diyor herşey normal oluyo sonra diyorlar kalp atışı olcak . Kalp atışı oluyo tamam diyorsun sonra bi gidiyorsun kalbi durmuş . O kadar etkilendim ki kimsem yok bilmediğim şehirde eşimle tek başımayız . O işe gittiğinde ben bitiyorum . Annem dio ilk bebek bişe olmaz ztn canlanmamıştı . O kadar zoruma gidiyor ki , canlanmamış dediği bebeğin eli ayağı vardı kalbini duydum . Annelik bambaşka biseymiş ve herkes anne olamıyormuş canım bunu çok ama çok iyi anladım . En çokta buna ağlıyorum herkesin annesi destek çıkarken koşup gelirken geçmiş olsunla geçiştrdi gelmedi yanıma . Ah bendeli vicdan … Kürtajda anne anne diye ağlarken tek dayanağım eşimdi . Canlı canlı uyuşturulmadan kürtaj oldum tek ağzımdan çıkan anne kelimesiydi . İnsan evladına nasıl kıyar nasıl el olur bilmiyorum . Doğurmakla anne olunmaz . Bak sende çok güzel anne olcaksın ❤️ Rabbim bize biseyleri veriyor ilerde daha çok sahip çıkalım diye . Hayatta herşeyden bir ders almamız gerek bu bizim sınavımız . Elini öp bebişine koy öpüyorum onu 😘 Benim içinde bol bol dua et bende senin için etcem 🤲🏻