Minigimmmmmm Hamilelikten öncede çok belim ağrirdi hamilelikte de agriyo 5+2 yiz doktor progestan yazdı ama korkuyorum yinede normal mi sizce çünkü yeni ağrı değil eski agrim
Gulsurmeli Minigimmmmmm 22.haftadan sonra başladı son zamanlarda daha da çok artmıştı. Oturup kalktığımda çok fena oluyodum doğumdan sonra geçti ama. 🥰
elifbzdmr28 Minigimmmmmm 6+1im canım bende bel ağrım kasık ağrım oluyo iki kere acile gittim yerleşmeden kaynaklı olabilir dediler
Minigimmmmmm Bebiscann ya benim öncede ağrım çöktü şuan hamilelik yüzünden daha fazla oldu korktum ☺️
Minigimmmmmm elifbzdmr28 ay inşallah benimkide öyledir 3 defa düşük yaptım korkuyorum geçmiş olsun sizede,☺️
elifbzdmr28 Minigimmmmmm Allah razı olsun canım 🤗 dusuklerin içinde üzüldüm canım benimde ilk gebeliğim düşük olmustu hiç bel ağrım yoktu sadece karnım agriyodu
Captmom Benim de bayağı oluyordu, uzanırken filan özellikle 5. haftamda çok oldu. 7. hafta gibi geçti. Şu an 10 haftalığım. Ağrı yok.
Bktece Minigimmmmmm hamileliğimin başından beri belimde özellikle sağ tarafta ağrı oluyo 32.haftaya girdim hala devam ediyo hatta artık daha siddetli hissediyorum karnım büyüdüğü için