Bildircininannesii duygulu62 evet canım daha gece hafta yaşadım. Bide yanında fitil kullandım cok kötüydü
gbyalcin duygulu62 gebeliğimin başından beri üç kez oldu. Başta monurol kullanmıştım sonra da bunu, zaten ikisi birbirinin muadili. Gece uyumadan tuvalete gidip sonra için ama sabaha kadar tuvalete çıkmazsanız daha iyi olur. Sonra da bol bol su için
Bildircininannesii duygulu62 çamaşırlarını ğtğle sirkeli suyla yıka özel bölgeni de. Bol bol su iç cok gecmiş olsun
ArenAsilmomm duygulu62 benim geçmeyen kronik enfeksiyonum var. Lekelenme sancı, yanma yapıyor. Erken doğum olabilir dedi doktorum.. antibiyotik içmekten yıldım yıllardır…
gbyalcin duygulu62 rica ederim :D bana kadın doğum doktorum yazdı, zaten gebeliğe uygun ilaçlar yazıyolar. Allah korusun enfeksiyon bebişinize daha zararlı o yüzden aksatmadan kullanın, bol bol su içip dinlenin:D
duygulu62 ArenAsilmomm bende lekelenme kasıntı yanma yok ama sureklı böle ıdrarım varmış hissi var. Gıdınce 1 Damla yapıorm o derece . Allah şifa versın 😢
gunannesiii duygulu62 Bende de var antibiyotik, tek kullanımlık toz şase, fitil hepsinden sırasıyla verdi doktorum kullanınca rahatlıyorum ama sonra tekrarlıyor nasıl tamamen geçecek ben de bilmiyorum
AryasuMom Forumda bir arkadaş bana enfeksiyon için dut kürü önermişti bı avuç dut kuruşunu cezvede kaynatip sabah akşam 5 gün kadr içmemi önermişti ben denemedm ilaçla geçmişti doktorunuza danışıp yapabilirsiniz dutun zararı olcani sanmam
ozge07070 duygulu62 benimde geçen hafta idrar yolumda az miktarda enfeksiyon çıktı tek kullanımlık üromisin kullandım içtikten sonra 3 saat tuvalete gitme dedi eczanedeki bayan çok zor dayandım 😊
duygulu62 ozge07070 evet hele ki hamılelıkte çok Zor 😀 oyzuden gece yatmadan içmek en mantıklısı bence
ozge07070 duygulu62 evet ama beni gece uyku tutmuyor uyusamda uyanıp kalkıyorum tuvalete gece 12.30 gibi içmiştim 3 saat o kadar zor dayandım ki 😂 hemen tuvalete koştum 😂
Deletedmom623737 duygulu62 evet canım bende yaşadım fitil de kullandım geçen idrar tahlili verdim temiz çıktı 🤗