Asya301998 37+5 günlük hamileyim bebeğim bir hafta içinde hiç kilo almamış sebebi ne olabilir sizce başına böyle bi durum gelen var mı
Zeynoooooo Asya301998 bi bilgim yok canım plasenta yaşlanmış bebeği besleme mis olabilir diye düşünüyorum doktorunuz bişey demedi mi
Maaaile Asya301998 Son haftalarda yeri iyice daraldığı için ölçümler doğru cikmayabilir demişti doktorum. Benim kızıminda kafa ölçüsü falan geride çıkmıştı son haftalarda. Doğum kanalına girmeye çalıştığı için oluyor demişti. Umarim sizinki de öyledir. 3000 ile 3500 arasi doğar,geçmez demisti tahminen 3645 doğdu.
Merryy44 Asya301998 aynı haftadayız kontrolum vardı bugün 1 hafta da 100 gr almış haftaya sezeryan olcam anca 3 olur dedi
Melistosum Asya301998 canm bende 36dayim aynı durum bendede var iki haftadır kilo alımı çok yavaş ama doktor sorun olarak görmüyor haftaya bidaha bakacak duruma göre sezeryan tarihi verecek sadece hareketlerine dikkat et dedi o kadar çok şükür bir sorun yok demekki yetiyor aldıkları besinler içimizi ferah tutalım
Asya301998 Zeynoooooo plesentayla ilgili bi şey demedi sadece kilosu aynı dedi ben de haliyle endişelendim inşallah bi sıkıntı yoktur
_hemdem_ Ben de 38+3 üm bugün kontrolüm vardı 10 gün öncesi ile aynı kilosu 3000 de kalmış. Doktorum böylesi daha iyi doğumun daha kolay olur dedi ama bilmiyorum moralim bozuldu
Sblmrtmsl_2021 Ya tam aradığım post 37+ 5 bebeğim 2800 en sonra geçen haftada 2650 di çok az kilo almı ılyo öncesnde daha hızlydı üstelik dikkat wtmeme rağmen doktor yağısındanda olabilir eşine aşağıda oldğu içinde olabilir dedi sizde öyle bir durum varmı
Asya301998 Sblmrtmsl_2021 bana böyle bi bilgi vermedi doktorum ultrasonda her şey normal sadece bir hafta içinde hiç kilo almamış
Gmz34- Ben 37 de gitmiştim 3100 gram demişti 39 +1 de doğurdum aynı kilo çıktı iki hafta hiç kilo almamış.Plasenta yaşlanmış zaten besin gidişi yavaşlamış meğerse.Doğdu 2 gün hastane derken 2900 ile çıkmıştık hastaneden bir de 48 cm olunca en kısa boy oranı ile minicikti kızım :)
Asya301998 Merryy44 100 gr iyi zaten en fazla 200 alabilirler bir haftada benim bebeğim hiç almamış aynı kalmış kuzum 😥
bastille son haftalardaki ölçümleri çok da ciddiye almamak lazım benim 38. haftada 3450 gram çıkan bebeğim 39’da 3050 gram çıktı. doktor endişelenecek bişey yol zaten bu ölçümler +- 400 gram yanılma payı var diyor. suyu, hareketi vs iyiyse canını sıkma bence
Hasmeftun Asya301998 konu kilodan açılmışken danışayım size ben 17 haftalik hamileyim dün hastaneye gittim kilosu 282 gram dedi iyi mi sizce haftasina göre
Asya301998 Hasmeftun o haftalarda bizim bebekler ne kadardı hiç hatırlamıyorum canım hatırlayan arkadaşlar çıkarsa sorunu cevaplayacaklardır
Ceren_01 Asya301998 bir postta görmüştüm kordon dolandıgı için Bebek kilo almamıştı ama öyle bişe olsa söylerdi bence