annellikheyecanii Merhaba arkadaslar doktorunuz folik asit kullanımını kaç ay sürdürdü sizde? Ben 3 kutu bitirdim bazı yerlerde 4. Aya kadar içildiğini okudum ama merak ettim
MihrimahVeAnnesiii annellikheyecanii Normalde 12 haftaya kadar ama yutamadığım için mide bulantısı kusma yapmıştı son zamanlarda o yüzden 10 haftalık iken bıraktık doktor onayinda
charlottececi annellikheyecanii benim doktorum vitamin degistirdi. Follatro kullaniyodum. Decavit yazmis onda da folik asit var zaten. Sonra sordum bunda omega yok falan diye follatroda vardi. O zaman regenesis max al dedi. 11+5 ona gectik yeni onu hep kullancakmisiz sonuna kadar😁
annellikheyecanii Nursenaaaa hangi marka kullandınız 4. Aya kadar sadece folik asit mi devam ettiniz yoksa 3 ten sonra vitaminde yazdı mı size
annellikheyecanii charlottececi ben 3 ay difol kullandım şimdi doktorum decavit ve gynoferon a başlattı muallakta kaldım acaba 1 ay daha kullanmak gerekiyor muydu diye
charlottececi annellikheyecanii decavitte var zaten folikasit iste ben bi de kaldiyum kullaniyorum her gun calcimax -d
MerveeD annellikheyecanii hayır o zaöam bttı doktorum paketin btınce bırak dedı bende 14. Haftada bttı bıraktım
Nursenaaaa annellikheyecanii benim vfolikti pembe mavi ambalajlı bittikten sonra ben de kan ve d vitamini kullandım ardından da magnezyum yazdı doktorumuz
-Papatya33 Tek folik asiti 12.haftada kestik. Sonra multivitamine basladık onun içindede folik asit vardı. Doguma kadar kullandım
SerraveAnnesii Doktorum bana 12. Haftada bıraktırdı.Ondan sonra Demir ve kan hapına başladım doğuma kadar onları kullanacağım 😌
Seherdmrkl annellikheyecanii canım ben gebelik düşündüğümde kullanmaya başlamıştım. hamileliğimde 3.ayım bitti. Geçen hafta doktor kontrolüm vardı devam etmemi söyledi. Ben de üç ayda bırakılıyor die biliyordum ama doktordan doktora değişiyor demekki
Alka annellikheyecanii ilk üç ay kullandım . Sonra demir ve d vitaminine geçildi . 6. Ayda OMEGA 3 . 7 gibide magnezyum a başladım.