MelekSK Brcmsrl benimde öyle hemde 2 hafta önden gidiyorduk bu zamana kadar. Haftam da aynı seninle. Sağlıklı gelsinde kilosu az olsun. Benim bide erken doğum riskim var. Senin öyle bı durumun yoksa hiç canını sikma toparlar Allah’ın izni ile
Zeze2454 Brcmsrl dün 35+5 de 2500 kg dı benimde suyum azalmış haftaya kontrolüm var duruma göre erken alabiliriz dedi
Cicek08 Brcmsrl benim de 35. Hafta ve 2 kilo . Uzulmeyelim inşallah saglikla gelişirler zamanında sağlıkla gelirler. 😔
Brcmsrl MelekSK benim de erken doğum riskim var maalesef suyum azalmış hafta da 2 kontrele gidiyorum doktor yılbaşına almayı düşünüyor
Senays yerimseniben34 benimde 26 hafta 980 normal dedi ama bana az gibi geldi sanki🤭🤷♀️mide bulantim da geri geldi zar zor yicem ama 😁
Ozgrm betuss5 Bebeklerimiz aynı kiloda hemen hemen 1 hafta geriden bizimkinede de var? Sizinkinin boyu kaç, bide kız mı erkek mi?
Busra2013 Sultanuhra16 28 haftads 1100 gr 37 cm suan 29+3 bakalım 31 de kontrol gunu bakalım kac olmus
sumeyyearas Ahden aynı günde bana da öyle dedi az değil bence . Sonuçta daha doğuma 1 ay kalıyor bu sürede alır zaten