Zeynepp97 Masalmasal2 Kaç haftalıkken 31 çıktı değeriniz ve kaç haftalıkken almak istedi doktorz inşallah sağlıkla kavuşursunuz bebişinize hayırlısıyla 💙
Masalmasal2 Zeynepp97 36 haftalıktım 37 de doğdu 3 kilo . Sadece enfeksiyon yüzünden yatıyor ilaç veriyorlar yavruma 😢
gunannesiii Masalmasal2 yanma ve idrar renginin koyuluğu dışında başka bir şikayetim yok ama bakalım pazartesi günü tekrar tahlil yaptıracağım
Masalmasal2 Sengul82 valla sizi anlıyorum bende ilaçları içtiğimde geçiyordu bitince tekrar başlıyordu. Vücut yapıyor sanırım😩
Zeynepp97 Masalmasal2 Bebişe geçtiğini nasıl anladı peki, olsun içiniz rahat olsun kilosu haftası çok iyi bir an önce iyileşsin minnoş inşallah
Ceren_01 gunannesiii sirkeli su ile özel bölgeni temizle her lavabodan sonra geçene kadar iç çamaşırı giyme birde mecburen suyu fazla tüketmen gerek
Zumrutkb gunannesiii ben de aynı durumdayım 32 olduk hala şekerim Yükseliyor enfeksiyonsuz 1 hafta belki geçirdim. Dut kürü öneriyorlar
SinemKeskinsin1 Ay of bendede var hemde çok hatta doktorum detaylıya gir dedi randevu bulamadım diye giremedim şimdi 25 haftalık oldum zaten geç oldu dedi banada çözelti verdi inşallah geçer ama akıntı kaşıntı okadar çokki bende erken doğumdan korkuyorum 😢😢
Zeynepp97 SinemKeskinsin1 Bende dün çok fena oldum ateş titreme sıtma tuttu resmen vücuduma hükmedemedim acile gittim banada çözelti verdi inşallah işe yarar sizin değeriniz kaç çıktı
SinemKeskinsin1 bbnngg Dış dudak kısmında da oluyor bazen içe doğru da oluyor değişiyor ama bu yüzden tahriş oldu ağdaya gittiğimde hele mahvoluyorum 😢
Mrv58 gunannesiii bende de vardı bı ara çok dedi bir tane şase vermişti antibiyotik verdi bitanede ama ben antibiyotiği kullanmadim .geçti şükür çok su içiyorum ayağımı iki kat üç kat giyiyrm usutmemeye calisiyrm şu an iyim şükür bazen az olsa agrinoluyr ama oncekingini degl
gunannesiii glbhr__ 3 litre suyu nasıl içiyorsunuz ? Ben 1 litre bile içemiyorum da :( midemi bulandırıyor
glbhr__ gunannesiii hamileliğimin ilk aylarında ben de su içemiyordum midemi bulandırıyordu. Ama mide bulantılarım geçtiğinden beri içiyorum. Hamilelikten önce de 3 litre içerdim☺️