Elifoz28 boymomyz merhaba benim 9. Haftada kalbi durmuştu ve aldılar araştırılmasını istedim kanımda pıhtılaşma çıktı bence sizde gebe kalmadan önce bir araştırın devlet yapmıyor malesef özel hastane yapıyor bebege kan gidemediği için gelişemiyor
boymomyz Elifoz28 canım özelde fiyatlar çok yüksek 😢 bende üniversite hastanesinde yapmıştım kürtajımı . Patolojiye gitmiş dedi doktor . Bakalım nolcak hepimizin duaya ihtiyacı var bol bol dua edelim hiç birimiz kötü bise yaşamayız inşallah 🤲🏻❤️
Aysehsdmr Busee45 canım bende 2. Bebeğimi kalbi durdu kürtaj oldum 22 Aralık’ta korumalı ilişki yaşadım ama hamilelik belirtilerim var şüpheliyim açıkçası test yaptım 1 saat sonra silik çizgi oluyor bilemedm normalde en az 3ay korunmayı düşünüyordum
35esra35 Busee45 bende 2.5 senelik evliyim ekim 2020de ilk gebeliğim 8. haftasında kalp durmasından sonlandı. tam 1 senedir hamile kalamadım.
Zeynep__ Busee45 bende aynı böyle oldum düsük yaptım bi ay korunduk ve sonraki ay hamile kaldım inşallah sende de hayırlısıyla olur canım 🥰