Puki Normal kontrol için gitmiştim bana fotoğraf vermedi size nasıl verdiler fotoğraf vermiyoruz yok demislerdi
Zeynepp97 1anne1gebe Evet başakşehir çam sakura şehir hastanesi’nde bana denk gelen doktor her hastasına en az bı 40 dk baktı bende ilk defa orda detaylı şekilde girdiğim için benimki diğerlerinden daha uzun sürdü büyük ihtimalle
iremmm1232 1anne1gebe yok kuzum keşke domtorlar baksa radyoloji uzmanları bakıyor sonuçlar doktor bilgisayarına
ElifPeker06 iremmm1232 Detaylı ultrason sonucunu göstermek içinde ayrı Bir güne mi randevu alıyorsun ? Bende 10 ocakta giricem şehir has. De
1anne1gebe ElifPeker06 bende bunu merak ediyorum ayni gune normal pol. muanesine randevuya gerek var mi yoksa cikin ca sira alirsak cok bekler miyiz? 6 ocakta9da gircem mesela en fazla yarim saat surse 9.40a falan randevu alsam ugrasmasam diyorum
iremmm1232 ElifPeker06 kuzum benim randevum 11 deydi ancak bana 12 de sıra geldi öyle düşün ordan çıktım ögle sonu tekrar polikinlik sırası aldım ve öyle gösterdim
iremmm1232 1anne1gebe illa 9 dediler diye 9 da almıyolar canım benim drtaylı 11 di 12 de sıra geldi bana ancak 12.15 de işim bitti zaten biliyosunuz sonrası ögle tatili tatildennsonra tekrar ögleden sonraya muayene sırası alıp gösterdim
Annekuzusu_0 1anne1gebe randevuyu nasıl aldın telefonla arasak olurmu bende 18 haftayım ama şehir hastanesine hiç gitmedim hamileyken
iremmm1232 Annekuzusu_0 doktor yönlendiriyor canım telefonla arayınca vermiyolar muayene oluyorsun sonra dıları bankodan radyoloji sırası veriyorlar ben 16 haftalıkken randevu almıştım 23 üncü haftaya atmıştı beni düşün yani çok kalabalık
1anne1gebe Annekuzusu_0 detaylii randevusunu mu canim? kayit yapilan yerin yaninda orda radyoloji banko var ordan almistim 2 ay kadar oluyo alali
1anne1gebe iremmm1232 hadi yaa bunu hic iyi demedin butun gun gidiyo desene ac karna onca saat bayilmazsam iyi ben bide tiroit ilaci iciyorum 1 saat sonra yemek yemem lazim kusmam insallah oralara acliktan😔
Neslikra06 1anne1gebe aynen bende 12 haftada aldım randevuyu 23+1 de gireceğim,inşallah hepimiz sağlıklı sonuçlar alırız evlatlarımızı hayırlısıyla alırız kucağımıza 🤲🥰
Annekuzusu_0 1anne1gebe oraya gitmek lazım yani bide kadın doğuma değil direk radyolojiye gidip randevu alsam olurmu
1anne1gebe Neslikra06 kagida bidaha bakiyim yanlis hatirliyom sanirim banada mi tok yazdiki insallah toktur
1anne1gebe Annekuzusu_0 evet canim kadin dogum hastanesine gidip orda sira alinan bankolarin yaninda radyoloji banko var solda oraya detayli ult. diye soyle haftana gore veriyolar
Annekuzusu_0 1anne1gebe kadın doğumadamı randevu alacağım yoksa direk gidip radyolojidenmi randevu alacağım