imren1212 Arkadaşlar dün çarşıya gittim 3,5 4 km yakın yürümüşüm ve cok fazla akıntım oldu sizde de oluyor mu 9+4 hamileliğim çok fazla yürümemek mi lazım korktum bayağı
Zhrnc imren1212 12. Haftaya kadar pek hareket bile etmemeye dikkat ettim Temizliği alışverişi eşim yaptı Dikkat et sende bu zamanlar risk teşkil edebiliyor
sudamlasi imren1212 neden o kadar yürüdün ki kendini yormamalısın akıntı her zaman olan bişey hele bu havalarda o kadar yürümemelisin
deletedmom321 imren1212 doktor hareket etme demediği sürece sıkıntı yok ben de öyle kendimi yorgun hissetmedikçe hareket etmiştim. Akıntı şundan olabilir, yürürken vajina daha fazla salgı salgılar yürüyüşte sürtünüp tahriş olmasın diye bunu farketmiş olabilirsin Zaten hamilelikte alıntılar artar
svmeybgl imren1212 ilk 12 hafta bende çok yormadım kendimi . Ondan sonra yarım saat yürüyorum ☺️ Sende şimdilik çok yorma olur mı
imren1212 sudamlasi bayram alışverişi canım işte haklısın eşim de sen hareketsiz kalıyorsun falan diyo bende ne yapacağımı şaşırdım ama haklısınız cok korktum
sudamlasi imren1212 günde 30 dk yürü canım şimdilik hamilelikte yürüyüş çok önemli evet ama abartmadan. Son ayında yürü yürüyebildiğin kadar o zaman serbestsin😄