Cicekdeniz 35 haftalık hamileyim 6.günüm ara ara şiddetlenen öksürüğüm var beni hem psikolojik hem bedensel çok rahatsız ediyor nasıl geçirebilir hafifletebilirim
MerveeD Cicekdeniz limon ve tuzu fondp şeklinde tek seferde için, bide limon bal ve ılık su karısı mı ıcın sabah aksam
Vmerve Cicekdeniz covid olduğumuzda bende olmadı ama eşimde öksürük çok olmuştu herşeyi denedim bitkisel tarifler şuruplar vs. geçmedi instagramda çocuklar için bi tarif vardı tereyağlı pekmezli bi tarif en son onu denedim iki gün içti geçti
Cicekdeniz Asyaveannesi36 çok teşekkür ederim evde zencefil kalmamış bende yarın aldırmayı düşünüyorum
Umran_akcakil Mürver çiçeği başka hiçbir şey öksürüğe iyi gelmez benim annem kanser ona söylemişti doktor küçük sütü kaynatıp bir tatlı kaşığı atıp 5 dakika demleyip içerseniz hiçbir şey kalmaz
Cicekdeniz Umran_akcakil araştıracağım mürver çiçeğini ilk defa duyuyorum hamileler kullanabiliyor mu acaba, teşekkür ederim 🙏🏻
_edaa Merhaba sarımsağı soyup ortadan kesin, baş parmağınıza kestiğiniz kısım içe gelecek şekilde bantlayın. Anında kesiyor🙏🏼 Çok geçmiş olsun 🌸