Esraustaoglu Kızlar merhaba 22 haftalık hamileyim makattan ses geliyor titreşim gibi sebebi ne olabilir çok endişelendim 😢😏
Halime0638 Esraustaoglu makattan sesmi geliyor o nasıl oluyor hiç duymadım inşallah kötü bisey degildir
Esraustaoglu Halime0638 bende ilk defa duyduğum için yaptım böyle titreşim gibi yada yani bende bilmiyorum
Halime0638 Esraustaoglu tam olarak nasil anladin yani karnın la alakalı degil demi bildigin makat yerinden ses geliyor
poyrazinannesi3547 sesi bilmiyorum ama titreme bebek işediginde olabiliyor diye okumuştum burda forumda bendede titreme oluyordu bazen ama net sebebini bilmiyorum umarım bilen birileri vardr
Esraustaoglu poyrazinannesi3547 teşekkür ederim ❤️🙏🤲 o titreme makat bölgesindeki oluyor peki bebek idrarını yaptığında
Halime0638 Esraustaoglu hayir canim bebek çişini yaptığında neden senin makat yerin titresin öyle degil bildigin kasiginin orasi yada göbeğin titriyor karnin yani seninki bebekle alakalı degil büyük ihtimal attigim foto da yazan durum
Halime0638 Esraustaoglu ne demek canim meraktan bende araştırdım valla hic duymamıştım buyuk ihtimal gaz çıkmış sessiz sakin sadece titreme 😊