dugmeannesi Cemile18 Kadın dogumcunla görüş antibiyotik yazsın augmentin diye . Gebelikte kullanılan bı amtibiyotik. Benim ilk üç ay yirmilikler şişti bu dediğim antibiyotikle indi bebeğe de zararı olmuyormuş şükür
Ersibneh Cemile18 çürük bölge. Var ise karanfili çiğne az oraya koy beklesin sabaha kadar uyustuema özelliği ve agrı kesici özelliğime sahip ya da bulgur ıslatıp diş alanına koy bekle
kuzeymomss Elma sirkesi ve tuz karıştırıp gargara yap 20 lik diş ağrısından böyle kurtuldum herşeyi denedim ama bu etki etti sadece
Azra_Mom dugmeannesi her doktor yazmıyor ama benimde 20 ilk ağrım vardı söyledim doktora asla ilaç yazamam sadece parol alabilirsin dedi benim ilk haftalardı ağrım belki o yüzdenmiydi bilmiyorum
dugmeannesi Azra_Mom benim ilk haftalar düşük riskim olduğu halde yazdı doktorum. İltihap bebeğe geçerse daha kötü olursun deyip yazmıştı Allah kimseye yaşatmasın. Bu dediğim antibiyotik parol gibi aynı gebelikde kullaniliyor
Cemile18 20lik diş çekilmesi lazım ama yok cekemezlermis her akşam ağlamaktan harap oldum 26 haftalık gebeyim önümde daha 3 ay var hemen hemen nasıl dayancam :(((
myram1 Cemile18 cnm neden ki bana da öyle saçma şeyler denildi öldüm ağrıdan en son gittim lokal anestezi ile hem kanal hem çekilme yapılacak izin kağıdı aldım 29 dayım şuan kadın doğum doktorun ile görüştünmu