BorasMom Merhaba kızlar bebeklerinde dil bağı olan var mı ? Hangi hastanede nasıl kestirdiniz ? Bazı yerler odada hemen kesiyorlar bazı yerler ameliyat gibi yapıyor
ArenAsilmomm BorasMom yeğenimde var 7 yaşında bir sorun teşkil etmediği için kestirmedik henuz. Bu Şubat tatilinde sünnetle birlikte kesilebilir dedi doktoru çok basit bir işlem ağrı,acı, sızı kanama hiçbirşey olmayan bir operasyonmuş 🌸
merakliblog BorasMom annemlerin zamanında ben doğduğumda iki snde kesmiş doktor vermiş anneme. Ona da ayrı ücretlendirme çok saçma değil mi
BorasMom ArenAsilmomm benimde arkadaşım yaptırdı odada direk kesmiş doktor ama hayat hastanesi 1400 tl ameliyat için para istiyor
gldndal 26 yaşındayım dil bağı bağlı doğdum. Ne konuşmama engel oldu ne de başka bir şeye. Ortaokul son sınıfta lazer ile yakarak kestiler. Bir problem yaşamadım
BorasMom merakliblog istanbul’da da öyle ben 3 yıldır bursadayım hayat hastanesinde doğum yaptım çoçuk doktorumuzda orada diye aynı hastanede yaptırayım dedim 1400 tl dediler tahlille birlikte birde tahlil istediler ameliyata giriyor diye 3 aylık bebeğime covid testi parası ödeyecekmişim bende araştırıyorum işte bilenler varsa diye farklı hastaneleri ona göre götüreyim çoçuğu
merakliblog BorasMom ay çok saçma ya Allah insaflı insanlaea denk getirsin. Devleti niye düşünmedin ki minicik bi operasyon sonuçta
Elfens @BorasMom Bende araştırıyorum kendi dr ufak bir çizik atacağız dedi çocuk cerrahisi dikişli dedi şimdi başka dr götürücem
BorasMom Elfens aynen bana’da ufak kesik ama çoçuk cerrahi ameliyat diyor anlam veremiyorum görümcem’de kızını kestirdi kendi çocuk doktoru kestirdi bursa’da olsa ona götürürdüm çok tuaf bir şey ben 15 günlükken götürdüm kesmediler 3 ay dediler bende saf gibi bekledim meğer ameliyat sınıfına girsin diyeymiş
Elfens @BorasMom Emmesinde sıkıntı var mı dediler yok benim şükür acaba kestirmesem mi diyede düşünüyorum
Elfens @BorasMom Banada cocuk cerrahisi 6 aylık dedi ememez ek gıdaya geçişte dedi ama ben ameliyat yaptırmıcam belkide kestirmem güzel emiyor ilerde kesi atılır
BorasMom Elfens konuşma bozukluğu yapmazsa bekle tabi kuzenimin çoçuğu 2 yaşındaydı hiç konuşamıyordu kestiler yeni yeni konuşuyor
merakliblog BorasMom sabah biri erken gidip sıraya girse öyle alabilirsin canım eşin kardeşin vs. Her yerde randevu sıkıntısı var bi de aklında olsun her gün saat 16.00da randevular yenileniyormuş tam o saatte sisteme girip almaya çalış