ArenAsilmomm yigitegenin_annesi1 bende bunu merak ediyordum 2 aşı olmasına rağmen yine de test veriyor muyuz acaba doğuma girerken
Busrakzlkc yigitegenin_annesi1 doğum olmadan 48 saati geçmemiş olacak şekilde pcr testimde negatf sonucu almak gerekiyor planlı sezeryanlarda. Normal doğumlarda bazen acil oldugu için onceden alınamıyo tabiki ama yatışya alınıyor. Yani bizim şuan uyguladığımız prosedür bu şekilde
Mltmsncn ArenAsilmomm tabi karı koca ikiside tam aşılıydı. Yinede sabah test verdiler. Sonra doguma alındı.
Tugbaemre Ben konuştum o konuyu hastanede yetkili ile Doğumdan önce en fazla 3 günlük test olması gerek dedi test yoksa test yapıyorlarmış
tomrisveannesi Pcr ile ilgili hiçbirşey söylenmedi özel hastanede doğum yapacağım bugün doğum dosyamı aldım fakat normal doğum bekliyoruz o nedenle mi almadılar bilemiyorum.
bebegimizibekliyoruz1 yigitegenin_annesi1 hayır ben 7 gün önce doğum yaptım normal oldu pcr testi istenmedi ama sezeryan ise istenebilir
Busrabusra33 bebegimizibekliyoruz1 ben sezeryan olacam hayırlısıyla ama doktorum istemedi unutmuş da olamaz anestezi doktoru da bsey demedi
beyah yigitegenin_annesi1 Benim özel hastane istiyolar canım hemde 1 hafta geçerli oluyor yani son günlerinde yaptırman gerek devlette kendileri hızlı kitle yapıyolar diye biliyorum ama ben özelde teste para vermemek için yaptırdım testi yarına kadar doğuramazsam yine yaptırmak zorundayım 1 hafta geçti çünkü 😆