MelekMervertlek yani açıkcası şu var gereken herşeyi söylüyor. İlk muayene daha uzundu tabiki. Sana şöyle anlatayım, 32.haftada doktora gittim görüştük muayene oldum nstye de gir dedi girdim yüksek çıktı bir ebe geliyor diğeri gidiyor doktorun sekreteri geliyor gidiyor 20 dk içinde(her bebek on dk nstdeydi) sonra doğumhanedeki cihaz iyi diye oraya aldılar biraz sancım çıkmış bu sefer orda her bebek 20 dk bakıldı ilaç verildi serum verildi doktorum geldi detaylı anlattı bak sancın yüksek çıktı ilaçla düşürdük eğer düşmeseydi yatıracaktım ama çok güzel vs anlattı. 11de gittiğim hastaneden 3 gibi çıktım ve sürekli doktorun sekreterin ebenin ilgisi üstümdeydi bu çok hoşuma gitti.
Benim için önemli olan kriz anında benimle ilgilenmesi eğer herşey normalse zaten 20 dk muayene etmesine gerek yok bence. Misal bu olaydan sonra 33te doktoru aradım sertleşmem(kasılma belirtisi) devam ediyor diye yarın gelin bakalım dedi yine nstye girdim yine muayene etti vs içimi rahatlattı yolladı.
Bir de nstdeki ebe hn çok iyiydi bana dedi ki baktın kendini iyi hissetmiyorsun ağrın var sertleşme vs var direkt gel mesai saatindeyse burda bakarız yoksa servise çıkarsın ben nst çekilcem dersin ilgilenirler hiç evde kendini strese sokma dedi bu da hoşuma gitri.