moom222 Elf67 bir iki hafta cnm 50 nin alti olduğu için iki gün sonra tekrar kan ver benm 88 di daha yeni 3 haftalikti
Benferus Elf67 son adet tarihinin ilk günü olarak hesaplamanız lazım. Betayla hafta belirlenmez ama büyük ihtimal yeni. 2 günde bir kan verin takip edin. Hayırlı olsun
Elf67 Son re moom222 son regl tarihim 15 Kasım ona göre 5 haftalık çıkıyor ama biraz düşük gibi galiba geç döllenme olmuş diye düşünüyorum
moom222 Elf67 cnm benm geç de döllenmiş ola bilir ama bnde kağıt var beta hgc test sonucu orda 50nin altı 2 hafta gösteriyor geç dollendiyse beş haftalık olamaz bnce
Elf67 Benferus teşekkür ederim cnm evet son adet tarihinin ilglk gününden hesaplayinca 5 hafta oluyor ama değer az gibi geldi endişelendim
moom222 Elf67 normal cnm senden benden daha düşük değerle öğrenenler var inan 19 la 35, ile ben kendim 88 yüzün altında yüz ve üzeri bekliyordum bnde iki gün sonra verdim iki katı cijti merak etme değerin iki ye katlamasi onemli
Elf67 Benferus benim ilk cocugumda öyle olmuştu cnm regl tarihimle uyusmuyordu haftası ile yüzden buda böyle galiba diye tahmin ettim
moom222 Elf67 sen içini ferah tut stres yapma artışı etkileme kuzum ağır iş yapma dinlen kafa ni yorma iki gün sonra yine ver