Zeytin20 elaweannesi balık kan şekerini düşürür bu yüzden vücut aburcubur çikolata ister. Eskiden balık sonrası helva yenilmesinin sebebiymiş. Şeker ihtiyacınızı görecek bişey yetin 🤗
kucukhobby-11 elaweannesi benim balıkçı güvenilir her gün taze geliyor. Alırken hamile olduğumu görüyolar valla vebaline giremezler 😁
elaweannesi kucukhobby-11 yani bizimkinde öyle diyor ama işte ne bileyim yiyorsun Yani süt ürünleri tatlı ws
PrensesFiona elaweannesi Ben hep bu tarifi yapıyorum. Sadece yağ miktarını biraz azaltıyorum ben çok yağlı sevmediğim için. Ben her zaman tereyağı sıvıyağ karışık yapıyorum hiç zehirlenmedik ama senin içine sinmezse sade sıvıyağla da yapabilirsin.
elaweannesi PrensesFiona tmm canım çok tşk ederim sade un helvası bu irmik yok demek madem hep yapar beğenirsiniz bende bu akşam denerim tatlı krizim için😋😚
PrensesFiona elaweannesi irmik tarifleri de var kuzum hatta unlu irmik helvası var o acayip nefis oluyor ama onun içine süt giriyor onu hiç sütsüz yapmadım. Ben youtube a giriyorum. En çok izlenenlerden ve yorumları iyi olanlardan yapıyorum.
elaweannesi PrensesFiona bende sütlü irmikli daha sewerim ama işte bugünlük bu olsun napalım link atsana o beğendiğin irmikli sütlüyü canım aklımda kalsın
PrensesFiona elaweannesi link değilde foto atayım bi kere youtubadan link atmıştım yasak diye kaldırıldı.
Serapcemre elaweannesi ya şimdi şu var balık tazeyse süt yogurt tüketin diyorlarama tazeolduguna insan güvenemıyor süt içme de çikolata ye nolcak
elaweannesi Serapcemre aynen taze diyorlar ama güwenemiyor insan ne bileyim o da sütlü diye durdum öyle yemedim daima