minik4550 Ya kızlar bi benim mi haftalarım gecmiyor anlamıyorum daha dün hamilelik haberini aldigim olmuş 6 aylik ben hala 11+4 teyim bi benimki olduğu yerde sayıyor 😅
mehmel54 minik4550 o zamanlarda öyle hissediyorsun ama 30lara gelince ne çabuk geçmiş diyorsun her anının tadını çıkar zamana hiç takılma 🥰
Mom54544 minik4550 geçer geçer bi bakmışsın yanında uyuyo 🤭şahsen bana çok hızlı geçmiş gibi geldi.şu an ki konumum kül kedisi mom kurduğum hükümet değişti, evdeki kraliçe değişti yahu 😂😂
PrensesAnnesi4 minik4550 Kız en hizli gecen zamanlardasın 🤭😂 bir 35 ol zamani durduruyorlar 😂 gecmiyor gecmiyor 35 te kaldim 🤷 ama 6 aya kadar nasil geldim sayamamistim bile
minik4550 XGlcn bi kızı var onunla ilgilenemiyorum halsiz hissediyorum midem bulanıyor biran önce geçsin istiyorum 😅
minik4550 mehmel54 evet öyle tabiki ama birazda içimde hep kuşku oluyor hayirlisiyla geçsin inşallah 🥰
Mrv58 minik4550 aynı ben banada geçmiyor 27+1 şu an benden sonra hamile olduğunu öğrendiğim arkadaşlarım haftasını soyleyince aaa o kadar mi oldu diyorum ?
minik4550 Mrv58 evet aynı banada öyle geliyor tiktoktakileri görüyorum ışık hızıyla ilerliyor resmen hamilelikleri 😅
Acemianne__ minik4550 ben bugün ne zaman doğacak diye ağladım 😂😂😂 34 e giriyoruz ama çok zorlandım şahsen
Mrv58 minik4550 valla bazıları diyor ben anlamadım nasıl geçti diye 😃acaba ben biraz enfeksiyon gebelik şekeri ağrı feln ugrastigim.icin mi bana öyle geliyor