505050 Haftadayim karnım sanki dik büyüyor hala cinsiyet ogrenemedik 15 de çıkıntı gözükmüyor kız gibi denmişti çevrem göbeğin dik kalcan da buyumemis erkek gibi diyor doğru mu bu
sessiz_oyuncu 505050 yok canım bende sivri top gibi ama kızım olucak göbeğin şekliyle alakalı olduğunu dşünmüyorm.
PrensesFiona 505050 kızım olcak görenler karnın sivri erkek diyorlar diyorum doktor %100 kız dedi. Onlara göre erkek ama 😅😛
whitedream 505050 16 haftalıkken çarşıda bi yakınıma denk geldim bebek mi var dedi evet dedim elini karnıma koydu erkek dimi sivri karnın dedi ay evet dedim baya şaşırmıştım ultrason gibi kadınım dedi😂 benim hep sivri şeklindeydi 😅
505050 sessiz_oyuncu haftaya detaylıya gireceğim çok merak ediyorum cinsiyetini bu sefer inşallah ogrenirim
PrensesFiona 505050 bende de çıkıntı yoktu bende gördüm hiç yoktu. Yani canım ben yinede 22.haftaya kadar yani detaylıya kadar alışveriş yapmadım. Kimseye net demedim.
MeyraRana 505050 eski nesil annelere göre kalçalarn büyürse kız çocuğu derlerdi karnın çıkarsa erkek derlerdi ama dedikleride çıkıyor hayret ediyrm 🤣
Maaaile Karnim tam bir ⚽️ gibi. İki gebeligimde de ayni sekildeydi. Sonuç ikisi de kız. Ama teyzelere göre erkek🤪 33 haftaligiz haftaya tekrar soracm doktora,psikolojimi bozdular 🤣
Bernako 505050 benimde karnım aşırı yayılmış kenarlara doğru kız bu diyorlar, erkek diyorum aa kıza benziyor diyorlar 😅
kucukhobby-11 505050 canım ben 36. Haftadayım karnımı gören herkes hayatta bu koz olamaz diyor 😂 ama kız! 😍
MslAknn 505050 2. Gebelıgm ılkım kızdı cok yayvandı karnım suan oglum olcak goren dırek erkek dıyor gercekten dık baya