Defnemmmmmm Mrv58 ben kullanıyorum canım doğumdan sonra ek gıdaya geçene kadar devam et dedi doktorum
ftmnr_drgt Mrv58 10.haftamda başladım omega ve dvitaminine, doğuma kadar devam edeceğini söyledi doktorum , dvitaminine de doğumdan sonra devam eden arkadaşım olmuştu şuan 30+1 iz 🐣
Melissa95 Mrv58 3. Aydan beridir kullanıyorum doktorum doğumdan sonra da kullan dedi devam ediyorum o yüzden
ilaydaelcinn_1 Canım ben 7 haftalıkken başladım 10 haftalık olcaz, sanırım bir süre daha kullancam bilmiyorum sormadım henüz doktoruma 🥰
Mrv58 Sesame21 teşekkür ederim bende 27+1 im şu an omega3 9m Duo diye kullanıyordum bitti tekrar almam gerekir mi diye merak ettim
Mrv58 Anladım teşekkür ediyorum. Ben şu an sadece kan ilaci içiyorum magvital diye magnezyum var hiç baslamadim ağrım feln olmuyr acaba içmem gerekiyr mu olmasada ? d vitamini hiç baslamadim yarın kontrol var kan tahlili vereceğim orda vitamin yazarlar galiba
-Papatya33 Ben doguma kadar kullandım. Magnezyumu bırakmıstm ama kramplar baslayınca geri kullandım. Demir ilacı da vermişti onu kullanmıyorum Bi tek.