Oykussssss hic korkma vallahi billahi hic bisey anlamiyon oluyo bitiyor sen daha başlanmamış zannediyon saatler sonrası agri başlıyor o ağrı 3 gün seni zorlayacak ama 1 hafta da bakanın varsa toparlanmış ayaklanmış olacaksın korkma yavruna kavusma heyecanı aklına bisey getirmiyor geçiyor unutuyon o anları
Sezaryen doğum
Oykussssss bugün 6.günümdeyim bebeğime kendim bakabiliyorum bütün ev işlerinide kendim halladebiliyorum ilk 3 ve 4 gün zorlanacaksın sonrası kolay inş kolay kurtulursun umarım
Oykussssss bende pazartesi yapacağım sezeryan doğum ben de çok korkuyorum
Kaçıncı haftanızda oluyorsunuz sezeryan kızlar
Oykussssss Bende pazartesi olacağım çok heyecanlıyım♥️ Doğumdan çok bebeğimin kalbi yavaş atıyor bir tek ondan korkuyorum inşallah sağlıkla kucağımıza alırız
Zeynepp123 ben 38+4 olmuş oluyorum
Oykussssss Korkma annesi yarım saatte meleğine kavuşacaksın inşallah. Sadece ilk 4 5 gün biraz zorluyor ama geçiyor. Rabbim yavrularımıza sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah
Hepinize çok teşekkür ederim kızlar Allah herkesi sağlıkla evladına kavuştursun inşallah ☺️🙏🏻 Ben tam 39+0 da oluyorum
Oykussssss bende sezeryan olucam bebis donmemiş .Korkuyorum inşallah kolay atlatiriz canim 💜
betuss5 inşallah hayırlısıyla sağ sağlim kucağımıza alalım 😍🙏🏻🙏🏻 Benimde çatım müsait değilmiş o yüzden sezaryen oluyorum
İlk birkaç ayağa kalkışın ve bir süre tuvaletin zor oluyor belki ama sakın korkma iyileşmen tamamen sana bağlı. Üzerine gidip hareket ettikçe daha çabuk toparlıyorsun, ben 2.gün ayakta bebeğimi emziriyordum yürüyerek. Ki asla kalkamam diye ağlayan biriydim 😂