MucizemFK EserrK Doğurdum da geldim bugün cnmm ☺️ Bende bugün 40+4 oldum gece sancım tuttu sabah gittm 5 cm açıklık epidural normal yaptım ve şu an evdeyim ☺️
SecilNarin MucizemFK ya maşallah yorumları okudum doğurmuşsunuz bile ne güzell💕 epidurali tavsiye eder misiniz nasıl geçti :)
Ozlemmmmm MucizemFK gozunuz aydinnn😍 gunduzden belirtiniz var miydi hic benim iki gecedir adet sancim oluyor ama baska bisey yok
EserrK MucizemFK oy maşAllah canım benim çok sevindim Rabbim bağışlasın gözünüz Aydın sağlıkla büyütün inşAllah ❤️ bana da dua et canım nasıl oldu bekliyorum daha yok bende hala düzensiz Çarşamba kontrol var bakalım hayırlısı 😔😔😔
MucizemFK Hepiniz sağolun kızlar akşamdan sancım vardı az az dediğim gibi hep suya oturdum tavsiye ediyorum hepinize , gece şiddetlendi beş dakikada bire düştü gitmedim evde sancımı çektim gttim 5 cm olmuştu hemen epidural yapıldı çok iyiydi bdaha doğursam bdaha yaparıım .
MucizemFK Sabah dokuzda hastaneye gittim hemen tahliller ardından epidural yapıldı iki saat sonra açıklık tamamlandı suyum patlatıldı hiç his yoktu iğnede asla korkulacak birşey değil , ondan sonra doğuma alındım 1 saat kadar kaldım bebeğim doğdu yarım saatte dikişler çıktım şu an sadece dikişlerim sızlıyor o kadar da olur ☺️🙏🏻