Minikmucizem10 Sedaaaa2 kesinlikle birde ben ablam dışında kimseden yardım almadim icime sinmedi baya baya zorlandık ilk aylardimda da çok bisey yaşamamıştım halsizlik mide bulantısından bayaa ev almış başını gidiyordu o yuzden haliniz varken yapın aklınızdan çıksın
Sedaaaa2 hamisanne_63 ya bendede şeker falan cıkmadı doktor genetik dir dedi aileden gelen bişey normal dedi valla öküz gibi ne bulsam ayırt etmeden yiyom 😅😂
Algorab Sedaaaa2 ben 30+3um, Dün yıkadım bugun ütüleyip hurca kaldirdim,dolabimiz gelmedi çünkü daha.Ama eksiklerimiz de var hala😑Dolabiniz falan hazirsa yavas yavas yapabilirsiniz bence.Sonlara dogru sıkışırım diye telas yaptim ben
Mysunshinee Sedaaaa2 tam 33 de yıkadım utuledim ablam sağolsun yerlestirmeme yardım etti eşim de ütüye yardım etti biraz.
viildaaannn Sedaaaa2 ben 31 de yıkadım ütüledim kaldırdım çantamı da hazırladım ne olur ne olmaz bende temizliği düşünüyorum başlasam mı biraz daha beklesem mi diye
bbbusrra-1 hamisanne_63 😂ay ben şeker ve hamur işi yemekten ölücem 😂 38 olduk şükür yolunda herşey🙏🏻🙏🏻
zeeynepp19 Sedaaaa2 31 de başladım kuzum yani bu hafta ağırlaşmadan bitirip yerleştirdim şimdi sadece beşiğim gelecek haftaya onu temizleyip yerleştiricem
SerraveAnnesii Ben biraz aceleciyim sanırım 27. Haftada yıkadım dolabına kaldırdım temiz temiz dursunlar 😂
Syda01 Sedaaaa2 tam da 30. Haftamda herseyini yikadim ütüledim iyi ki de yapmışım 38 haftalık olduk zaman geçince agirlasip yoruluyorsun
viildaaannn Sedaaaa2 evet ve eşimle ben varım sadece kimseden bişey istiyemiyorum erken mi 35 de felan mı başlasam çok mu ağırlaşırım acaba
Sedaaaa2 viildaaannn ya valla elbıse olayını bitirdıysen yavastan basla cokta sona bırakma agırlasınca bu sefer yorarsın kendını mazallah dogumu tetıkler